ΣΙΦΟΥΝΑΣ η Μπάγερν, διέλυσε με 7-0 την Μπόχουμ!

ΣΙΦΟΥΝΑΣ η Μπάγερν, διέλυσε με 7-0 την Μπόχουμ!

Η Μπάγερν επικράτησε με σκορ 7-0 της Μπόχουμ και είναι μόνη πρώτη στην Bundesliga από τον Αύγουστο...

Φόβος και τρόμος για τους αντιπάλους της είναι η Μπάγερν Μονάχου!

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ισοπέδωσαν την Μπόχουμ, καθώς επικράτησαν με σκορ 7-0 εκτός έδρας και ήδη από τον Αύγουστο είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Bundesliga!

Η Μπόχουμ των Σταφυλίδη (τραυματίας) και Λαμπρόπουλου (μπήκε στο 85′ ως αλλαγή) δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική. Δύο γκολ πέτυχε ο Μανέ, ένα ο Ντε Λιχτ.

Μόλις στο 5ο λεπτό, οι παίκτες της Μπάγερν έκρυψαν την μπάλα, ο Κομάν από δεξιά γύρισε για τον Σανέ που από το ύψος της περιοχής πλάσαρε με τη μία για να κάνει το 0-1. Στο 25′ ο Ντε Λιχτ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-2, ενώ στο 33’ μετά από λάθος του Γκαμπόα, ο Ρίεμαν πρόλαβε τον Σανέ αλλά ο Κομάν πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε για το 0-3.

Στο 41′ ακυρώθηκε γκολ του Μανέ, ωστόσο στο 42′ ο Κομάν άνοιξε δεξιά στον Μανέ, ο ποίος άδειασε έναν αντίπαλο, έφερε την πάλα στο αριστερό και πλάσαρε για το 0-4.

Το σόου δεν σταμάτησε εδώ όμως. Στο 45+1’ το απίθανο ψαλιδάκι του Μίλερ πέρασε ελάχιστα έξω και στο 50’ ο Μανέ με πέναλτι έγραψε το 0-5, στο 69’ ήρθε το 0-6 μετά από αυτογκόλ του Γκαμπόα και στο 76’ o Γκνάμπρι διαμόρφωσε το τελικό 0-7 με διαγώνιο σουτ από δεξιά.

Πραγματικά, απολαυστική Μπάγερν!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίεμαν, Γκαμπόα, Όρντετς (85’ Μάσοβιτς), Χάιντς, Γιάνκο (70’ Οσέι Τουτού), Λοσίγια, Στέγκερ, Στέγκερ, Τσόλερ (85’ Λαμπρόπουλος), Φέρστερ (68’ Γκοράλσκι), Χόφμαν, Ασάνο (68’ Χόλτμαν)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ερναντές (62’ Στάνισιτς), Παβάρ (67’ Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ζάμπιτσερ (62’ Χράφενμπερχ), Κίμιχ, Μίλερ (67’ Γκνάμπρι), Μανέ (72’ Βίντοβιτς), Σανέ, Κομάν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ