Η Μπάγερν Μονάχου πάει στην Αμερική

Η Μπάγερν Μονάχου πάει στην Αμερική

Η Bundesliga με επικεφαλής τη Μπάγερν Μονάχου κάνει άνοιγμα στις ΗΠΑ για να αυξήσει τα έσοδά της.

Στρατηγικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ θέλει να κλείσει η Bundesliga ακολουθώντας το παράδειγμα της Premier League που μέσω των δικαιωμάτων της κερδίζει πάνω από 2.5 δις δολάρια.

Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει μπροστάρη τη Μπάγερν Μονάχου η οποία στην περιοδεία της στις ΗΠΑ προσπάθησε με κινήσεις να ανεβάσει τα έσοδά της και να προσελκύσει χορηγός που θα βοηθήσουν ταυτόχρονα και την Βundesliga.

Διαβάστε επίσης: «Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες ο Παναθηναϊκός»

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο CEO της Μπάγερν Όλιβερ Καν που κάνει άνοιγμα στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ να υποστηρίξουν την ομάδα του.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να προσελκύουμε νέους θαυμαστές από όλο τον κόσμο και να μεγαλώνουμε τη βάση των θαυμαστών μας εκτός Γερμανίας. Οι ΗΠΑ είναι μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα αγορά όπου έχουμε πολλούς οπαδούς και όπου εμείς ως Μπάγερν Μονάχου βλέπουμε μεγάλη ανάπτυξη στο μέλλον»

Τέλος να σημειωθεί πως τα δικαιώματα που καταβάλλονται στην Bundesliga από τις ΗΠΑ ανέρχονται σε περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια βάσει της τρέχουσας εξαετούς συμφωνίας με το ESPN.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ