Αλέ: «’Ήμουν τυχερός που έκανα όλες τις εξετάσεις τόσο γρήγορα, σώζει η πρόληψη» (vid)

Αλέ: «’Ήμουν τυχερός που έκανα όλες τις εξετάσεις τόσο γρήγορα, σώζει η πρόληψη» (vid)

Ο Σεμπαστιάν Αλέ στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αφαίρεση του όγκου εξήγησε πως συνέβησαν όλα, ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.

Ο Σεμπάστιαν Αλέ δίνει εδώ και λίγο καιρό τον δικό του… αγώνα, μιας και ο φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις και έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης και να κάνει χημειοθεραπείες, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση του ο γερμανικό σύλλογος.

Ο Ιβοριανός φορ εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το γεγονός σε τηλεοπτική εκπομπή του ESPN και εξήγησε όσα συνέβησαν, ενώ τόνισε πως η πρόληψη σώζει ζωές.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία του Άρη με τον Ισπανό, Ραούλ Κανέδα

Αναλυτικά όσα είπε στο ESPN:

«Όλα ήταν καλά όταν υπέγραψα στην Ντόρτμουντ, όλοι ήταν χαρούμενοι. Αισθανόμουν άβολα. Κάτι στην κοιλιακή χώρα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έκανα μαγνητική, είδαμε κάτι, κάναμε νέες εξετάσεις και προχωρήσαμε σε βιοψία γιατί σκεφτήκαμε ότι μπορεί να ήταν όγκος… Έπρεπε να περιμένουμε να κάνω και την επέμβαση για να είμαστε σίγουροι… ‘Ήμουν τυχερός που έκανα όλες τις εξετάσεις τόσο γρήγορα.

Ήμουν εδώ 10 μέρες και δεν είχα προλάβει καν να παίξω για τη νέα μου ομάδα. Σκεφτόμουν την ομάδα. Δεν φαινόταν ότι έγινε καλό deal… Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αποφύγεις όταν εμφανίζεται κάτι τέτοιο.

Πέντε μέρες έμεινα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ… Χάνεις μύες και την καλή φυσική σου κατάσταση.

Το πιο βαρύ ήταν ο τρόπος που θα ενημερώνονταν οι άνθρωποί μου. Η γυναίκα μου σοκαρίστηκε, αλλά είναι δυνατή γυναίκα. Οι μητέρες είναι πάντοτε διαφορετικές, όμως. Γι’ αυτό και ήθελα τα αδέρφια μου να είναι κοντά της.

Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Άρχισα να περπατάω μόλις επέστρεψα σπίτι και τώρα αρχίζω και γυμνάζομαι. Οι κοντινοί μου άνθρωποι μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Αισθάνομαι πολύ καλά και είναι σημαντικό να προλαβαίνουμε τέτοια πράγματα. Ενδιαφέρθηκε πολύς κόσμος, ήταν συγκινητικό. Δεν το περίμενα ποτέ σε τόσο μεγάλη έκταση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο κι αυτό σου δίνει δύναμη να το ξεπεράσεις.

Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο και να παίξω μπροστά στο Yellow Wall και να σκοράρω μπροστά στους οπαδούς. Θα είναι συγκινητικό για εμένα… Με στήριξαν όλοι πάρα πολύ. Μου έδωσαν δύναμη για να το ξεπεράσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ