Συγκλόνισε ο Αλέ: «Είμαι εδώ για να πω ότι είμαι καλά και ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα» (vid)

Συγκλόνισε ο Αλέ: «Είμαι εδώ για να πω ότι είμαι καλά και ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα» (vid)

O Σεμπάστιαν Αλέ παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος και συγκίνησε αναφερόμενος στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα του Άγιαξ και την Τρίτη (30/8) παρέλαβε το βραβείο του στην εκδήλωση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο 28χρονος άσος έδωσε το «παρών» και συγκλόνισε με όσα είπε για τη σοβαρή περιπέτεια που περνάει τις τελευταίες εβδομάδες με την υγεία του. Θυμίζουμε πως ο επιθετικός της Ντόρτμουντ διαπιστώθηκε πως έχει όγκο στους όρχεις, λίγες μόλις μέρες μετά τη μεταγραφή του στη γερμανική ομάδα.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης χαρακτήρισε ως νέο Τζέιμς Μποντ τον Αλέ με τον ίδιο να παίρνει τον λόγο στη συνέχεια. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι εδώ. Ήθελα να δείξω σε όλους ότι ακόμα κι αν αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, εγώ είμαι καλά. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Περπατάω και νιώθω πολύ καλά», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Αλέ επέμενε να είναι στην εκδήλωση και ρώτησε τον παίκτη για ποιον λόγο επέμενε σε αυτή την επιθυμία του. «Είναι η πρώτη φορά που θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα βραβείο που κατάφερα να το κατακτήσω και θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να γίνει αυτό εφικτό. Παράλληλα, ήθελα να δείξω πόσο καλά είμαι.

Σίγουρα, οι δύο-τρεις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο και άλλες δυο-τρεις μετά δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές. Αλλά όλοι ήταν εκεί. Η γυναίκα μου, ο φυσικοθεραπευτής μου, με βοηθούσαν να είμαι εντάξει. Οι άνθρωποι του Άγιαξ, οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ… (σ.σ. σε εκείνο το σημείο λύγισε, γελώντας παράλληλα). Σίγουρα, δεν είναι κάθε μέρα εύκολη. Με συγχωρείτε… Τώρα νιώθω καλά. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ