Γκλάντμπαχ – Μάιντς 0-1: Απρόσμενη ήττα για την Μπορούσια

Γκλάντμπαχ – Μάιντς 0-1: Απρόσμενη ήττα για την Μπορούσια

Η Μάιντς πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Η Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε την Μάιντς για την 5η αγωνιστική της Bundesliga με σκοπό τη νίκη που θα την έφερνε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το «Μπορούσια Παρκ».

Ο Ζόμερ στο 6ο λεπτό είπε «όχι» στην κεφαλιά του Βιντμέρ, ενώ ένα λεπτό αργότερα Μπενσεμπαϊνί έδιωξε στη γραμμή την προσπάθεια του Χακ. Στο 31′ η Γκλάντμπαχ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Τουράμ, το σουτ του Γάλλου όμως σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο πριν οτ ημίχρονο ο επιθετικός της Μπρούσια είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Τσέντνερ όμως να τον σταματάει εντυπωσιακά.

Διαβάστε επίσης: Τι τρέχει με τον Ολυμπιακό και τον Μπακαγιόκο

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο τερματοφύλακας της Μάιντς είπε όχι σε προσπάθεια του Κονέ στο 48΄, ενώ στο 53′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιτακούρα για φάουλ πάνω στον Ονισίβο. ο Μάρτιν ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ γράφοντας το 0-1. Στο 74′ το σουτ του Χόφμαν πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 86′ ακυρώθηκε γκολ του Στιντλ για οφσάιντ. Έτσι το 0-1 πα΄ρμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβέντι (45+3’ Φρίντριχ), Μπενσεμπαϊνί, Ιτακούρα, Κράμερ, Σκάλι (82’ Ενγκουμού), Χόμφνα, Νοϊχάους, Κονέ (87’ Βάιγκλ), Πλεά (52’ Στιντλ), Τουράμ

ΜΑΙΝΤΣ: Τζέντνερ, Μπελ, Χακ, Βιντμέρ, Μάρτιν, Λάιτς (81’ Φερνάντες), Λι Γιάε Σουνγκ (58’ Σταχ), Κορ, Μπαρέιρο (58’ Φουλγκινί), Ονίσιβο (81’ Μουσταφά), Μπούρκαρντ (76’ Μπούρχτσορχ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ