Άουγκσμπουργκ – Χέρτα 0-2: Πρώτη νίκη για τους πρωτευουσιάνους

Άουγκσμπουργκ – Χέρτα 0-2: Πρώτη νίκη για τους πρωτευουσιάνους

Το πρώτο της φετινό τρίποντο κατάφερε να πάρει η Χέρτα περνώντας από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με 2-0.

Η Χέρτα Βερολίνου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με 2-0 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη στην Bundesliga.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες με τον Καλιτζιούρι να αστοχεί στο 7′ από εκτέλεση φάουλ και το σουτ του Μπερίσα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού στο 28′. Στο 53′ ο Τουσάρ δοκίμασε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Άουγκσμπουργκ, το σουτ που επιχείρησε όμως πέρασε λίγο άουτ.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Μαρσέλο έκανε κολπάκια φορώντας φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λουκεμπάκιο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πλάτενχαρντ από αριστερά και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ όλη η Άουγκσμπουργκ ήταν στην επίθεση για ένα κόρνερ, ο Ζέλκε έφυγε από δεξιά στην κόντρα, έστρωσε στον Ρίχτερ που σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 0-2.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Γκάμνι, Πέντερσεν, Μπάουερ, Καλιγκιούρι, Γρουέθο (46’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Ρετζμπετσάι (82’ Πέτκοφ), Ντεμίροβιτς (74’ Νιντερλέχνερ), Μάιερ (46’ Βάργκας), Μπερίσα (74’ Χαν)

ΧΕΡΤΑ: Κρίστενσεν, Πλάτενχαρντ, Κεμπφ, Κένι, Ουρέμοβιτς, Σούνιτς, Σερντάρ (58’ Μπούτιους), Τουσάρ, Λουεμπάκιο (83’ Ντάρνταϊ), Κανγκά (83’ Ζέλκε), Ετζούκε (69’ Ρίχτερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ