Μάιντζ – Χέρτα Βερολίνου 1-1: Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τη Μάιντζ

Μάιντζ – Χέρτα Βερολίνου 1-1: Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τη Μάιντζ

Η Χέρτα Βερολίνου κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Μάιντζ, με τους γηπεδούχους όμως να βρίσκουν γκολ ισοφάρισης (1-1) λίγο πριν το τέλος του ματς.

Η Μάιντζ υποδέχτηκε τη Χέρτα Βερολίνου για την πρεμιέρα της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Στους 11 βαθμούς ανέβηκε η Μάιντζ, μία νίκη σε επτά αγώνες για τη Χέρτα.

Η ομάδα του Βερολίνου προηγήθηκε στο 30′ όταν ο Τουσάρ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Βίντμερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσέντνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε «όχι» στον Εζούκε με φοβερή επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία – Ισπανία 91-96: Και στο τέλος κερδίζουν οι Ισπανοί…

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τίποτα να προσφέρει από μεγάλες ευκαιρίες, μέχρι το 94ο λεπτό, όπου ο Κασί με πλασέ έκανε το 1-1 κι έσωσε το βαθμό για την ομάδα του.

Μάιντζ: Τσέντνερ, Μπελ (79’Μπάρκοκ), Φερνάντες (59’Ντα Κόστα), Λάιτς, Βίντμερ, Κορ, Άαρον (55’Κασί), Λι, Μπαρέιρο, Φουλτζινί (46’Μουσταφά-79’Ίγκβαρτσεν), Ονισίβο

Χέρτα Β.: Κρίστενσεν, Κένι, Ουρέμοβιτς, Κεμπφ (46’Ντάρτναϊ), Πλάτενχαρντ (55’Μίντελστεντ), Σούνιτς, Τουσάρ, Μποέτιους (72’Ρίχτερ), Λουκεμπάκιο (73’Ντάριντα), Κανγκά, Εζούκε (83’Πέκαρικ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ