Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ 2-0: Πρώτη και αήττητη…

Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ 2-0: Πρώτη και αήττητη…

Η εξαιρετική Ουνιόν «καθάρισε» με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ στο Βερολίνο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένοντας αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές.

«Τρελαίνει» κόσμο η Ουνιόν! Η ομάδα της πρωτεύουσας επικράτησε με 2-0 της Βόλφσπουργκ στο Βερολίνο, διατήρησε το αήττητο μετά από επτά αγωνιστικές στην Bundesliga και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από την Ντόρτμουντ που ακολουθεί.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, η Ουνιόν «χτύπησε» δύο φορές στο δεύτερο μέρος. Στο 54′ ο Τζόρνταν με κεφαλιά από ασίστ του Μπέκερ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 77′ ο δημιουργός έγινε σκόρερ για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Τι παίζει με Μπέικον και Πονίτκα στον Παναθηναϊκό (vids)

ΟΥΝΙΟΝ: Ρόνου, Μπαουμγκάρτλ (62′ Γιάκελ), Κνόχε, Λέιτε, Τρίμελ, Σέφερ (76′ Σεγκούν), Κεντίρα, Χάμπερερ (62′ Θόρσμπι), Γκίσελμαν, Μπέκερ (87′ Μίτσελ), Γιορντάν (87′ Μπέρενς)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Μπακού, Λακρουά, Φαν Ντε Φεν, Οτάβιο (69′ Γκέρχαρντ), Σβάνμπεργκ (60′ Φέλιξ Ενμετσά), Φράντσιτς (79′ Παρέδες), Άρνολντ, Βάλντσμιντ (60′ Μαρμούς), Ενμετσά, Μπρέκαλο (78′ Καμίνσκι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ