Ματσάρα χωρίς νικητή στο Βόλφσμπουργκ (2-2) – Πάρτι της Άιντραχτ κόντρα στη Λεβερκούζεν (5-1)

Ματσάρα χωρίς νικητή στο Βόλφσμπουργκ (2-2) – Πάρτι της Άιντραχτ κόντρα στη Λεβερκούζεν (5-1)

Χωρίς νικητή με σκορ 2-2 έληξε η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Γκλάντμπαχ. Στη Φρανκφούρτη η Άιντραχτ ισοπέδωσε την Μπάγερν Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο με 5-1.

Σπουδαία νίκη πήρε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στην Μπάγερν Λεβερκούζεν με 5-1 για την 10η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν στο Βόλφσμπουργκ η τοπική ομάδα και η Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Έπιασε τη Βέρντερ η Μάιντς μετά την εκτός έδρας νίκη στη Βρέμη με 2-0, άνετη τεσσάρα και για τη Στουτγκάρδη κόντρα στην Μπόχουμ.

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν υπέστη δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα μετά το 0-3 από την Πόρτο μεσοβδόμαδα για το Champions League, καθώς γνώρισε τη συντριβή από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την αναμέτρηση και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν με τον Ντάιτσι Καμάντα, οποίος άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ισοφάρισε νωρίς, με τον Πιέρο Ινκαπιέ να κάνει το 1-1 στο 56′ έπειτα από ασίστ του Ντεμιρμπάι.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: Σε αυτή τη Euroleague, βλέπουν όλοι την πλάτη του (pics+vids)

Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα, ο Μουανί έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Άιντραχτ. Ο Λίντστορμ έκανε το 3-1 το 65′, ενώ στο 71′ ο Ινκαπιέ αποβλήθηκε και οι γηπεδούχοι βρήκαν και τέταρτο γκολ με τον Καμάντα ξανά από το σημείο του πέναλτι. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 86′ ο Αλάριο.

Χορταστικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ είχε το πρόγραμμα στο Βόλφσμπουργκ. Η Γκλάντμπαχ ήταν εκείνη που προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση, με τον Τουράμ να γράφει το 0-1 στο 13′. Τριάντα αγωνιστικά λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τους «Λύκους» με τον Γκέρχαρντ να ισοφαρίζει. Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς. Η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στο 69′ με τον Μαρμούς σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής:

Σάλκε – Χόφενχαϊμ 0-3
Άιντραχτ – Λεβερκούζεν 5-1
Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2-2
Στουτγκάρδη – Μπόχουμ 2-1
Βέρντερ – Μάιντς 0-2
Λειψία – Χέρτα 08/10
Κολωνία – Άουγκσμπουργκ 09/10
Ουνιόν – Ντόρτμουντ 09/10
Μπάγερν – Φράιμπουργκ 09/10

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ