Bundesliga : Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 5-1

Bundesliga : Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 5-1

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν, «σκόρπισε» τη Γκλάντμπαχ με 5-1 πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga, βάζοντας θαυμαστικό σε ένα ακόμη δικό της πρωτάθλημα.

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, παρόλα αυτά μοιάζει ασταμάτητη. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γκλάντμπαχ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να φτάσει στην 24η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Βαυαρούς με τον Ντρμιτς να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση. Η απάντηση της Μπάγερν ήταν άμεση με τον Βάγκνερ να σκοράρει δις μέσα σε 4 λεπτά (37′, 41′) δίνοντας το προβάδισμα την ομάδα του, πριν από το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπαγερν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να σημειώνει το 3-1 στο 51′ και ουσιαστικά να τελειώνει το παιχνίδι. Στο 68′ ο Αλάμπα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, καθώς με ωραίο σουτ υποχρέωσε τον Σόμερ να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Το κερασάκι στην «τούρτα» έβαλε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος αντικατέστησε τον Βάγκνερ στο 69′ και στο 82′ βρήκε δίχτυα για το τελικό 5-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ