Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου 5-0: Δεν έδειξαν έλεος οι «Ασπιρίνες» με καταιγιστικό 2ο ημίχρονο

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου 5-0: Δεν έδειξαν έλεος οι «Ασπιρίνες» με καταιγιστικό 2ο ημίχρονο

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διέλυσε την Ουνιόν Βερολίνου και την έριξε από την πρώτη θέση βάζοντας πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου στη «BayArena» για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά όχι απλά νίκησε του «πρωτευουσιάνους» αλλά τους φιλοδώρησε με πέντε τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και τους «πέταξε» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες καθώς αμφότερες είχαν από τρεις ευκαιρίες με μόλις μία (για την Ουνιόν) να καταλήγει στον στόχο, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια αλλά να μην μπορούν να βρουν τρόπο για να σκοράρουν.

Διαβάστε επίσης: Πέδρι: «Δεν θα ήταν εύκολο να απορρίψω πρόταση της Ρεάλ»

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε δραματικά και οι παίκτες της Μπάγερ άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς και να μετατρέπουν την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο.

Στο 46′ ο Ρόμπερτ Άντριχ άνοιξε το σκορ και στο 56′ o Μούσα Ντιαμπί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα (58′) ο Ντιαμπί χτύπησε και πάλι κάνοντας το 3-0 που σφράγισε επί της ουσίας τη νίκη.

Ο Άνταμ Χλόζεκ στο 68′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Μίτσελ Μπάκερ στο 76′ «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα» σημειώνοντας το τελικό 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη επί της Ουνιόν.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Βερολίνου που πριν τη 13η αγωνιστική βρισκόταν στην πρώτη θέση, με αυτή τη βαριά ήττα και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπάγερν, έπεσε στη δεύτερη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ