Σάλκε – Λειψία 1-6: Πάρτι των «ταύρων» στο Γκεζελκίρχεν

Σάλκε – Λειψία 1-6: Πάρτι των «ταύρων» στο Γκεζελκίρχεν

Η Λειψία διέλυσε μέσα στη «Βέλτινς Αρένα» με 6-1 την ουραγό Σάλκε και σκαρφάλωσε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε έναν όμορφο απογευματινό περίπατο εξελίχθηκε η επίσκεψη της Λειψίας στο Γκεζελκίρχεν αφού οι «ταύροι» έκαναν πλάκα στην ουραγό Σάλκε και τη διέλυσαν με 6-1 για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga. Με το σκορ στο 4-0 στο ημίχρονο, πολλοί οπαδοί των γηπεδούχων αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας αφού δεν άντεχαν όσα έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λειψία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7′ έκανε το 0-1 με τον Σίλβα να τελειώνει τη φάση σε αντεπίθεση. Ο Σβόλοβ έσωσε το 0-2 σε σουτ του Σομποσλάι στο 10′, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χένρικς.

Διαβάστε επίσης: Τα βρήκε με τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός – Συμφωνία για 3,5 χρόνια

Οι «ταύροι» επιτίθονταν κατά κύματα, ο Σβόλοβ πάλευε μόνος του να κρατήσει όρθια την ομάδα του, αλλά στο 44′ έγινε το 0-3 όταν ο τερματοφύλακας της Σάλκε απέκρουσε το σουτ του Όλμο, με τον Σίλβα να παίρνει όμως το ριμπάουντ και να σκοράρει. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Λειψία έκανε και το 0-4 με πλασέ του Βέρνερ από ασίστ του Όλμο.

Η Σάλκε βρήκε ένα γκολ με τον Κοζούκι να μειώνει σε 1-4 στο 56′ με κοντινό πλασέ, αλλά η Λειψία είχε ακόμη δύο γκολ. Στο 83′ ο Όλμο με απίθανη λόμπα πέτυχε το γκολ της βραδιάς για το 1-5 και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε στο 89′ ο Πόουλσεν με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Σάλκε: Σβολόβ, Γιοσίντα, Κράους, Λάρσον (46’ Ιβάν), Λάτσα, Μπίλτερ, Ούρονεν (46’ Αϊντίν), Φρέι (80’ Μορ), Μπρούνερ, Κοζούκι (80’ Τερόντε), Ματριτσιάνι

Λειψία: Μπλάσβιχ, Χάλστενμπεργκ (85′ Ράουμ), Ορμπάν, Χένρικς, Γκβάρντιολ, Σλάγκερ (85′ Καμπλ), Λάιμερ (77’ Αϊνταρά), Σομποσλάι (71’ Φόρζμπεργκ), Όλμο, Σίλβα, Βέρνερ (77’ Πόουλσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ