Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-0: Νίκη… χρυσάφι για τους γηπεδούχους, έμπλεξαν οι φιλοξενούμενοι

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-0: Νίκη… χρυσάφι για τους γηπεδούχους, έμπλεξαν οι φιλοξενούμενοι

Η Άουγκσμπουργκ πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη επικρατώντας με σκορ 1-0 της Χόφενχαϊμ, με τους φιλοξενούμενους να μπλέκουν για τα καλά.

Τρίτη… και φαρμακερή για την Άουγκσμπουργκ, η οποία σκόραρε τρεις φορές απέναντι στην Χόφενχαϊμ, αλλά μέτρησε μόνο το γκολ στο 88΄ του Γένσεν και μ΄ αυτό οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της αντιπάλου τους, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Έξι στα έξι έκαναν οι γηπεδούχοι στα τελευταία ματς που έδωσαν Παρασκευή (17/2), έστω κι αν «καρδιοκτύπησαν» έως ότου φτάσουν στο στόχο τους, βλέποντας το διαιτητή μετά την υπόδειξη του VAR να μη μετρά τα γκολ των Ένγκελς (8΄, χέρι) και Ντεμίροβιτς (47΄, επιθετικό φάουλ).

Δύο λεπτά πριν το 90΄, όμως, ο Γένσεν που είχε περάσει ως αλλαγή στο 76΄ έστειλε τους γηπεδούχους στον έβδομο ουρανό μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Χόφενχαϊμ έφτασε μία ανάσα από το να πάρει τον τρίτο της βαθμό στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο είδε την ομάδα του να χάνει για 2η φορά (στο ντεμπούτο του 1-3 από τη Λεβερκούζεν) και συνολικά για 9η στα τελευταία 11 ματς (0-2-9).

Την τελευταία φορά που η Χόφενχαϊμ πανηγύρισε «τρίποντο» ήταν στις 14 Οκτωβρίου 2022 και το 3-0 στο Γκελζενκίρχεν επί της Σάλκε. Έκτοτε γνώρισε 9 ήττες, η σημερινή ήταν η 4η συνεχόμενη και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο σχετικά με το μέλλον της στην κατηγορία.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκούμνι, Γκιουβελέουβ, Ουντοκάι, Ρενάτο Βέιγκα (86’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Ένχελς, Ρέξχμπετσαϊ (76’ Ιάγκο), Μάιερ, Ντεμίροβιτς (76’ Μπέλιο), Γεμπόα (76’ Γένσεν), Μπερίσα.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Κάμπακ, Βογκτ (56’ Μπίτσακτσιτς), Μπρουκς, Καντεράμπεκ (78’ Ακπογκούμα), Τοχουμτσού, Ντιλέϊνι, Ανχελίνιο, Μπάουμγκαρτνερ (63’ Μπισόφ), Μπεμπού (63’ Κράμαριτς), Ντόλμπεργκ (46’ Ασλάνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ