Βόμβα Γκλάντμπαχ στη Bundesliga: 3-2 τη Μπάγερν και άνοιξε διάδρομο στην Ουνιόν

Βόμβα Γκλάντμπαχ στη Bundesliga: 3-2 τη Μπάγερν και άνοιξε διάδρομο στην Ουνιόν

Δώρο κορυφής της Γκλάντμπαχ στην Ουνιόν- Σοκ για τη Μπάγερν.

Φωτιά στην κορυφή της Bundesliga από τη Γκλάντμπαχ. Καθάρισε τη Μπάγερν Μονάχου (3-2) και άνοιξε πρώτης τάξεως διάδρομο στη Ουνιόν Βερολίνου για να σκαρφαλώσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αρκεί αύριο (16.30) να νικήσει στο Βερολίνο τη Σάλκε.

Ναι, μπαμ από τη Γκλάντμπαχ που εκμεταλλεύθηκε άριστα την αποβολή του Νταγιό Ουπαμεκανό (8΄) και έχοντας ουσιαστικά για ένα ολόκληρο παιχνίδι παίκτη παραπάνω έκανε τη δουλειά στην εντέλεια. Από το 2019, έχει να πανηγυρίσει τρίποντο η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Γκλάντμπαχ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε και σήμερα, στο 110ο ραντεβού των δυο ομάδων, και να φτάνει τις 28 νίκες πρωταθλήματος, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Ολυμπιακό – Τι ανακοίνωσε ο Μίτσελ

Προηγήθηκε νωρίς (Στιντλ 13΄), δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση του Τσούμπο- Μότινγκ (35΄) και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (Χόφμαν 55΄, Τουράμ 85΄) καθάρισε τη μπουγάδα. Το μόνο που κατάφερε η Μπάγερν ήταν να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσει (Τελ 90΄+3΄).

Γκλάντμπαχ: Όμλιν, Λάινερ, Ιτακούρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κονέ, Κράμερ (56′ Βάιγκλ), Βολφ, Χόφμαν, Στιντλ (74′ Τουράμ), Πλεά (74′ Νόιχαουζ)

Μπάγερν Μονάχου: Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Μπλιντ, Γκνάμπρι (46′ Σανέ), Γκορέτσκα (62′ Ντε Λιχτ), Κίμιχ, Γκράβενμπερχ (46′ Μουσιάλα), Ντέιβις, Μίλερ (16′ Κανσέλο), Τσούπο-Μότινγκ (62′ Τελ)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου 3-2
Μπόχουμ – Φράιμπουργκ 0-2
Στουτγκάρδη – Κολωνία 3-0
Βόλφσμπουργκ – Λειψία 0-3
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 19:30

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ