«Νέα ομάδα στο… κόλπο για Μαυροπάνο»

«Νέα ομάδα στο… κόλπο για Μαυροπάνο»

Για έντονο ενδιαφέρον της απόκτησης του Ντίνου Μαυροπάνου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης κάνουν λόγο στη Γερμανία.

Το συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ωστόσο ο ίδιος δε θα έλεγε όχι σε μια νέα πρόκληση. Ο Ντίνος Μαυροπάνος αποτελεί «μήλον της έριδος» για σπουδαία ευρωπαϊκά κλάμπ (η Ίντερ προσέφερε τον Ιανουάριο 15.000.000 ευρώ).

Τελευταίο δημοσίευμα χρονικά από τη Γερμανία αναφέρει πως «ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι υποψήφιος για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Αυτό αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», σημειώνοντας ότι μία ακόμα ενδιαφερόμενη ομάδα…εμφανίστηκε για τον 25χρονο Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό της Στουτγκάρδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει υπάρξει ακόμη συζήτηση μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά ο Μαυροπάνος, με αξία σύμφωνα με τη εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt στα 15 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται μια πιθανή μετακόμιση σε άλλη ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την «Bild», η Ίντερ φέρεται να προσέφερε το ίδιο ποσό (15 εκατ. ευρώ) τον χειμώνα και έλαβε απόρριψη από τη Στουτγάρδη. Εν τω μεταξύ, όχι μόνο οι Ιταλοί, αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Βόλφσμπουργκ έχουν συνδεθεί με τον Έλληνα διεθνή, που έχει συμβόλαιο με τη Στουτγκάρδη μέχρι το 2025.

Ερωτώμενος πρόσφατα για το μέλλον του τόνισε ότι δεν μπορεί να πει τι «θα γίνει στο μέλλον», συμπληρώνοντας ότι αισθάνεται «γεμάτος» στη Στουτγάρδη. Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 25χρονος αμυντικός θέλει να φύγει από τους Σουηβούς το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ