Τούχελ: «Μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους φέτος»

Τούχελ: «Μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους φέτος»

Ο νέος τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι Βαυαροί μπορούν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους.

Γνώση και επίγνωση έδειξε να έχει ο Τόμας Τούχελ για το που βρίσκεται. Ο Γερμανός τεχνικός που ανέλαβε και επίσημα τις τύχες τις Μπάγερν Μονάχου χθες, μετά την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στις πρώτες του δηλώσεις για λογαριασμό των Βαυαρών τόνισε πως οι παίκτες του μπορούν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους στους οποίους βρίσκονται μέσα.

Διαβάστε επίσης: Το «πισωγύρισμα», τα λάθη και το συμβόλαιο: Τι συμβαίνει με τον Σλούκα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τούχελ κατά την παρουσίασή του από την ομάδα του Μονάχου:

«Μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους φέτος. Τα πράγματα έγιναν γρήγορα. Το timing ήταν έκπληξη, δεν το περίμενα και δεν υπήρχε καμία επαφή εκ των προτέρων. Υπέθεσα ότι θα συνέχιζα την καριέρα μου κάπου άλλου. Αν υπογράψεις συμβόλαιο με την Μπάγερν, είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη στον Όλιβερ Καν, τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τον Χέρμπερτ Χάινερ και τον Ούλι Χένες.

Ακόμα κι αν είσαι στο εξωτερικό για ένα διάστημα που εργάζεσαι, γίνεται ακόμη περισσότερο επίγνωση της σημασίας της Μπάγερν. Μπάγερν σημαίνει νίκη, επίσης με τον τρόπο που γίνεται. Το DNA της Μπάγερν έχει να κάνει με τη νίκη, επίσης με τον τρόπο που παίζεις ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ πραγματικά να δουλέψω με αυτή την ομάδα».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 49χρονος τεχνικός, υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2μισι χρόνια και τη Δευτέρα θα προπονήσει τους νέους του ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ