Γκλάντμπαχ – Βόλσφσμπουργκ 2-0: Nίκησε έπειτα από δύο μήνες

Γκλάντμπαχ – Βόλσφσμπουργκ 2-0: Nίκησε έπειτα από δύο μήνες

Η Γκλάντμπαχ επιβλήθηκε της Βόλφσμπουργκ με σκορ 2-0 εντός έδρας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο μήνες.

Με «όπλο» την καλή παράδοση απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, η Γκλάντμπαχ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και με το 2-0 έμεινε αήττητη για 7ο συνεχόμενο ματς απέναντι στους «Λύκους» και για 5ο στο «Μπορούσια Παρκ», ενώ επέστεψε στις νίκες έπειτα από δύο ολόκληρους μήνες.

Το ματς της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga ήταν επί της ουσίας «αδιάφορο» βαθμολογικά, κυρίως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 34΄ με τον Ενγκουμού και στο 63΄ ο Τουράμ «σφράγισε» το «τρίποντο».

Η σημερινή ήττα ήταν η πρώτη μετά από 5 θετικά αποτελέσματα για την Βόλφσμπουργκ, η οποία χάνει έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Όμλιν, Σκάλι (76′ Λάινερ), Ιτακούρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Νόιχαουζ (90’+2′ Φρίντριχ), Ενγκουμού (69′ Βολφ), Στιντλ (69′ Χόφμαν), Πλέα (90’+2′ Νετζ), Τουράμ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Φίσερ (81′ Γκιλαβογκί), Λακρουά, Φαν Ντε Βεν, Οτάβιο, Φέλιξ Ενμετσά, Άρνολντ (59′ Παρέδες), Γκέρχαρντ (59’Βάλντσμιντ), Σβάνμπεργκ, Μαρμούς (71′ Βιντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ