Ανανέωση ή πωλητήριο: Τελεσίγραφο από Λειψία σε πρωτοκλασάτο παίκτη (vid)

Ανανέωση ή πωλητήριο: Τελεσίγραφο από Λειψία σε πρωτοκλασάτο παίκτη (vid)

Λειψία και ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να τα βρίσκουν, με την γερμανική ομάδα να ετοιμάζει μια τελευταία, βελτιωμένη προσφορά η οποία αν πέσει στο κενό, ο παίκτης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι

Η σεζόν οδεύει προς προς το τέλος της και οι ομάδες προσπαθούν να κλείσουν όσο γίνεται τα… ανοικτά μέτωπα με ποδοσφαιριστές. Στο πνεύμα αυτό και η Λειψία που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντάνι Όλμο, αλλά οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να τα βρίσκουν λόγω της ρήτρας που θέλει στο συμβόλαιό του ο Ισπανός.

Όπως αναφέρει μάλιστα το «Sky Sports Germany» η ιστορία έχει ως εξής. Ο Όλμο έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η Λειψία θέλει να του το ανανεώσει από τώρα καθώς είναι ικανοποιημένη με τον παίκτη. Στην 4ετία του στους Ταύρους μετράει 20 γκολ και 24 ασίστ σε 116 παιχνίδια, ενώ πλέον εδώ και τρία χρόνια είναι βασικό στέλεχος στην Εθνική Ισπανίας έχοντας 30 συμμετοχές και 6 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Αταμάν και Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε τις επαφές: «Το θέμα θα κλείσει άμεσα»

Ο Όλμο όμως ζητάει 60 εκατομμύρια ευρώ ρήτρα στο συμβόλαιό του και η γερμανική ομάδα αντιτίθεται σε αυτό. Πρόκειται να του κάνει άλλη μια πρόταση και μάλιστα βελτιωμένη για να βάλει την υπογραφή του σε επέκταση της συνεργασίας, αλλά αν αυτός αρνηθεί θα μπει αυτόματα πωλητήριο έναντι 30 εκατ. ευρώ μιας και η Λειψία δεν θέλει να ρισκάρει να τον χάσει χωρίς κάποιο αντίτιμο το καλοκαίρι του 2024.

Ο Όλμο είναι προϊόν της περίφημης La Masia, ακαδημίας της Μπαρτσελόνα και φαίνεται να θέλει διακαώς να επιστρέψει στην Ισπανία και να αγωνιστεί στην La Liga και… γιατί όχι και στους Καταλανούς οι οποίοι έχουν εκφράσει παλιότερα το ενδιαφέρον τους, με την χαμηλή του τιμή (αν επιβεβαιωθεί το σενάριο) να θεωρείται… κράχτης για αρκετές μεγάλες ομάδες αφού ο Όλμο δείχνει πως ακόμα δεν έχει φτάσει το ταβάνι του αγωνιστικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ