Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-1: Δεν «χ»άρηκε καμία…

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-1: Δεν «χ»άρηκε καμία…

Άουγκσμπουργκ και Στουτγκάρδη έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν χαροποιεί καμία στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην Bundesliga.

Η Στουτγκάρδη συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά τη νίκη στο Μπόχουμ και το ισόπαλο 3-3 με την Ντόρτμουντ, η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες απέσπασε ισοπαλία 1-1 απ’ την Άουγκσμπουργκ στην «WWK Arena» στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στην Bundesliga και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον 21χρονο Κροάτη μέσο, Ντιόν Μπέλιο, όμως παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ για να «σφραγίσει» το τρίποντο. Κάτι που το… πλήρωσε στο 78′ με το γκολ του Εντό να χαρίζει έναν πολύτιμο βαθμό στους Σουηβούς, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Ντίνο Μαυροπάνο.

Διαβάστε επίσης: Εποχή Αταμάν στον Παναθηναϊκό!

Αουγκσμπουργκ: Κούμπεκ, Πέντερσεν (77’ Γκάμνι), Μπάουερ, Ουντουοκάι, Ιάγο (34’ Βέιγα), Ρετζμπετσάι, Βάργκας (71’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Μάιερ, Ένχελς, Ντεμίροβιτς (71’ Τσόλινα), Μπέλιο (46’ Καρντόνα)

Στουτγκάρδη: Μπρέντλοβ, Αντόν, Καρατσόρ, Σόσα (71’ Τιάγκο Τομάς), Ζαγκαντού, Ίτο, Φάγκνομαν, Έντο, Φίχριχ (46’ Κουλιμπαλί), Μιγιό (46’ Σίλας), Ζιρασί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ