Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-0: Όταν κυνηγάει, σκορπάει τρόμο…

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-0: Όταν κυνηγάει, σκορπάει τρόμο…

Χωρίς το άγχος της κορυφής, η Ντόρτμουντ διέλυσε με 6-0 τη Βόλφσμπουργκ και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από την Μπάγερν.

Η κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί φέτος η Ντόρτμουντ είναι όταν βρίσκεται στην κορυφή και πρέπει να παραμείνει εκεί. Όταν κυνηγάει όμως, τα πηγαίνει περίφημα. Έτσι και για την 31η αγωνιστική της Bundesliga οι Βεστφαλοί διέλυσαν με 6-0 τη Βόλφσμπουργκ και μείωσαν στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Στο 14′ η Ντόρτμουντ έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Αντεγέμι από σέντρα του Ράιερσον και στο 28′ ο Αλέ έκανε το 2-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 3-0 χάρη σε γκολ του Μάλεν στο 37′.

Διαβάστε επίσης: Κύκλωμα με έδρα την Πάτρα εξαπατούσε Έλληνες ποδοσφαιριστές τάζοντας υπερπολυτελή αμάξια σε τιμή ευκαιρίας

Ο Μπέλινγκχαμ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 54′ και στο 59′ ο Αντεγέμι πέτυχε το 5-0. Εξι λεπτά αργότερα ο Αντεγέμι έχασε την ευκαιρία για χατ-τρικ αφού έστειλε την μπάλα άουτ σε εκτέλεση πέναλτι και το 6-0 διαμόρφωσε ο Μπέλινγκχαμ στο 85ο λεπτό.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Βολφ, Ζίλε, Χούμελς (63′ Οζτσάν), Ριέρσον (76′ Πάσλακ), Μπέλινγκχαμ, Τσαν, Μπράντ, Μάλεν (63′ Ρόις), Αλέ (62′ Μουκοκό), Αντεγέμι (69′ Ρέινα)

Βόλσφμπουργκ: Καστέλς, Μπορνό, Γκιλαβογκί (46′ Παρέδες), Φαν Ντε Βεν, Μπακού (46′ Φίσερ), Άρνολντ, Φέλιξ Ενμετσά, Καμίνσκι (65′ Κότζα), Σβάνμπεργκ (65′ Γκέρχαρντ), Βιντ (65′ Μαρμούς), Βίμερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ