Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-3: «Αγκαλιά» με τον τίτλο οι Βεστφαλοί

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-3: «Αγκαλιά» με τον τίτλο οι Βεστφαλοί

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέ που πέτυχε δύο γκολ η Ντόρτμουντ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Μάιντζ παίρνει το πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια.

Μια… ανάσα από το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια είναι η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, αλλά εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή, έκαναν πάρτι στο δεύτερο επικρατώντας με 3-0. Πλέον είναι στο +2 από την Μπάγερν Μονάχου κι εφόσον νικήσουν την τελευταία αγωνιστική τη Μάιντζ, θα κατακτήσουν τον τίτλο.

Στο 38′ ο Ουντουοκάι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κι όλα έγιναν πιο απλά για τους «κιτρινόμαυρους» που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έβρισκαν στόχο. Στο 59′ και στο 84′ ο Αλέ πέτυχε δύο γκολ «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπραντ στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-0: Στέψη και με τα… δεύτερα

Άουγκσμπουργκ: Κούμπεκ, Βέιγκα, Γκοουβελέου, Ουντουοκάι, Ένχελς, Ντορς, Ρεχμπετσάι (62′ Καρντόνα), Πέντερσεν (46′ Κολίνα), Γεμπόα (40′ Μπάουερ), Μπέλχο (61′ Μπερίσα), Ντεμίροβιτς (84′ Μάιερ)

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Βολφ, Ζίλε, Χούμελς (90’+1′ Σλότερμπεκ), Ριέρσον, Μπραντ, Τσαν, Γκερέιρο (80′ Ρόις), Μάλεν (90’+2′ Ρέινα), Αλέ, Αντεγέμι (72′ Οζτσάν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ