Σπουδαία μεταγραφή για τη Βέρντερ: Πήρε τον Κεϊτά που έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ (pics & vids)

Σπουδαία μεταγραφή για τη Βέρντερ: Πήρε τον Κεϊτά που έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ (pics & vids)

Δυνατή μεταγραφή από τη Βέρντερ Βρέμης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά για τρία χρόνια.

Η Βέρντερ Βρέμης εξασφάλισε την υπογραφή του αρχηγού της Γουινέας, Νάμπι Κεϊτά, που έμεινε ελέυθερος από τη Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (9/6) η γερμανική ομάδα. Η Βέρντερ δεν διευκρίνισε τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά η γερμανική εφημερίδα «Bild» ανέφερε ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Κεϊτά πέρασε δύο σεζόν στην Bundesliga με τη Λειψία από το 2016-18, βοηθώντας τη να τερματίσει δεύτερη το 2017. «Ο προπονητής (Όλε Βέρνερ) με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα και μου έδειξε πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Η Βέρντερ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος και ξέρω το Weserstadion από την εποχή μου με τη Λειψία», είπε ο Κεϊτά.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σλούκας – Τι γίνεται με Βεζένκοφ

Ο μέσος εντάχθηκε στη Λίβερπουλ από τη Λειψία έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών το 2018, αλλά δυσκολεύτηκε με τραυματισμούς, κάνοντας 129 εμφανίσεις σε πέντε σεζόν. Κέρδισε πέντε μεγάλα τρόπαια με τον αγγλικό σύλλογο. Ο 28χρονος έπαιξε μόνο 13 φορές με τη Λίβερπουλ τη σεζόν 2022-23, καθώς οι «κόκκινοι»τερμάτισαν πέμπτοι στην premier League και δεν κατάφεραν να κερδίσει κανένα τρόπαιο.

Ο Κεϊτά έχει περισσότερες από 50 διεθνής συμμετοχές από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα το 2012. «Ο Νάμπι είναι ένας τεχνικά προικισμένος και σκληροτράχηλος μέσος, ο οποίος θα μας προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία. Είναι επικίνδυνος μπροστά στο τέρμα και μπορεί επίσης να δώσει ασίστ», είπε ο Βέρνερ. «Θα είναι ένας σημαντικός παίκτης στο κέντρο του γηπέδου για την ομάδα μας». Η Βέρντερ τερμάτισε 13η στην Bundesliga μετά την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία υπό τον Βέρνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ