Οριστική συμφωνία Ντόρτμουντ και Ρεάλ για τον Μπέλινγκχαμ για πάνω από 130 εκατ. ευρώ

Οριστική συμφωνία Ντόρτμουντ και Ρεάλ για τον Μπέλινγκχαμ για πάνω από 130 εκατ. ευρώ

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μπέλινγκχαμ στη «βασίλισσα», με το ποσό να ξεπερνάει τα 130 εκατ. ευρώ.

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα φοράει από την επόμενη σεζόν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, όπως αναφέρει το έγκυρο «Athletic» η «βασίλισσα» έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του 19χρονου μέσου, με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Άγγλος τα είχε βρει σε όλα σε προσωπικό επίπεδο με τη Ρεάλ για συμβόλαιο μέχρι το 2029 και πλέον μετά και τη συμφωνία των ομάδων απομένει να περάσει ο παίκτης τα ιατρικά για να γίνει και επίσημα παίκτης των Μαδριλένων.

Διαβάστε επίσης: Ο «δεν με βυθίζει ούτε ο Τιτανικός», Χοσέ Μπορδαλάς, έσωσε την Λεβάντε με… 64 πάσες

Ο Άγγλος αποχωρεί από τη Βεστφαλία, μετά από 132 εμφανίσεις, 24 γκολ και 25 ασίσ σε μια τριετία και το 2021 είχε σηκώσει το κύπελλο Γερμανίας.

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα του Athletic οι Βεστφαλοί επιβεβαίωσαν τη συμφωνία και τη μετακίνηση του Άγγλου μέσου στους Μερένγκες. Η μεταγραφή θα αγγίξει το ποσό των 134 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς η Ρεάλ δέχθηκε να πληρώσει το ποσό των 103 εκατομμυρίων ευρώ προς τη Ντόρτμουντ, ενώ ακόμη 31 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ