Τα… σκάει για την «κολώνα» της Νάπολι η Μπάγερν!

Τα… σκάει για την «κολώνα» της Νάπολι η Μπάγερν!

Ετοιμη να κάνει δικό της τον Κιμ η Μπάγερν Μονάχου.

Μόλις μία σεζόν μετά την άφιξή του από τη Φενερμπαχτσέ, ο Κιμ-μιν Τζάε θα φύγει από τη Νάπολι. Όχι γιατί δεν τα κατάφερε και αποδεσμεύεται, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.

Ο 26χρονος Κορεάτης κεντρικός αμυντικός υπήρξε από τους στυλοβάτες των «Παρτενοπέι» στην πορεία προς το πρωτάθλημα και η παρουσία του οδηγεί την Μπάγερν Μονάχου να άρει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία ορίζεται στα 60 εκατ. ευρώ.

Ο Ασιάτης «βράχος» έχει ήδη συμφωνήσει με το γερμανικό συγκρότημα για πενταετές συμβόλαιο, δηλαδή ως τον Ιούνιο του 2028, σε μια μεταγραφή με προοπτική για τον βαυαρικό σύλλογο. Ο Κιμ έπαιξε σε 45 αγώνες και πέτυχε 2 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Εν τω μεταξύ, αντιμέτωπη με την επιθυμία αποχώρησης του Μπένζαμιν Παβάρ, η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει την απόκτηση ενός νέου δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με το Sky Sport Germany, η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει κατά νου τον 33χρονο άσο της Μάντσεστερ Σίτι Κάιλ Γουόκερ, με 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, ο Άγγλος διεθνής θα μπορούσε να πουληθεί από τους «Πολίτες» το καλοκαίρι. Για την ώρα η διοίκηση της Μπάγερν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις με το περιβάλλον του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ