«Πόρτα» του Κέιν στην Παρί – Πλησιάζει ακόμα πιο πολύ στην Μπάγερν

«Πόρτα» του Κέιν στην Παρί – Πλησιάζει ακόμα πιο πολύ στην Μπάγερν

Ο Χάρι Κέιν δεν συγκινήθηκε από τα εκατομμύρια ης Παρί και δείχνει αποφασισμένος να φύγει από την Τότεναμ με μοναδικό προορισμό την Μπάγερν.

Η προοπτική της μετακόμισης στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται να… συγκινεί τον Χάρι Κέιν. Σύμφωνα με τ0 βρετανικό Telegraph, ο αρχηγός της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας αρνήθηκε την προσέγγιση που έγινε προ ημερών από τους Παριζιάνους, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο ύψους 12 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ως εκ τούτου η Μπάγερν Μονάχου, που εργάζεται συστηματικά εδώ και καιρό για να υλοποιήσει την μεγάλη αυτή μεταγραφή, δείχνει να «παίζει» μόνη της πλέον στη διεκδίκηση του Κέιν, αν κι ακόμη υπάρχει απόσταση στις επαφές της με τους Λονδρέζους.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Χετάφε για τον Ντουάρτε»

Οι Βαυαροί προσέφεραν αρχικά 70 εκατ. λίρες και στη συνέχεια έκαναν ρελάνις στα 80 εκατ. λίρες, όμως οι αξιώσεις των Σπηρουνιών δεν πέφτουν κάτω από τα 100 εκατ. λίρες, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντάνιελ Λίβοι να έχει… οσμιστεί την ανάγκη της Μπάγερν να αποκτήσει έναν παγκόσμιας κλάσης επιθετικό και να προσπαθεί να βγάλει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Παράλληλα η Τότεναμ έκανε τη δική της κίνηση προς τον αρχηγό της, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο για να μείνει στο Λονδίνο, με αποδοχές που αγγίζουν τις 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο ίδιος όμως δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός κι εξακολουθεί να σκέφτεται τη μεταγραφή, θέλοντας να αλλάξει περιβάλλον και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους, μετά από μια στείρα δεκαετία στην Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ