Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Ο Κέιν της το έκανε εύκολο…

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Ο Κέιν της το έκανε εύκολο…

Πρεμιέρα με «τεσσάρα» για την Μπάγερν στην έδρα της Βέρντερ, με τον Χάρι Κέιν να έχει «κέφια», καθώς είχε γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του στην Bundedsliga.

Με το… «καλησπέρα» ο Χάρι Κέιν έδειξε τις ικανότητες του στην Bundesliga, καθώς στο ντεμπούτο του ο Άγγλος φορ φρόντισε να συστηθεί στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας γκολ (0-2, 74′) αφού πρώτα είχε φροντίσει (ασίστ) ο Λιρόι Σανέ να ανοίξει το σκορ (0-1, 4′) για την Μπάγερν από νωρίς, ώστε οι «Βαυαροί» να φτάσουν στο τελικό 0-4 απέναντι στην Βέρντερ, στην πρεμιέρα του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Το να ξεκινήσουν οι «Βαυαροί» με νίκη τη Bundesliga ήταν ζήτημα επιτακτικής ανάγκης, καθώς έτσι άφησαν πίσω τους, μια και καλή, την οδυνηρή ήττα (3-0) που γνώρισαν στον τελικό του Super Cup Γερμανίας από την Λειψία.

Διαβάστε επίσης: Οι Ελληνες δείχνουν τον δρόμο (vids)

Ο Χάρι Κέιν ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα της Μπάγερν και φρόντισε η ομάδα του να ανοίξει από νωρίς το σκορ στην αναμέτρηση. Έτσι, μόλις στο 4ο λεπτό ο Άγγλος έβγαλε με μια επαφή τον Σανέ στο τετ-α-τετ κι ο Γερμανός δεν λάθεψε για να «γράψει» το πρώτο γκολ της σεζόν.

Στο 74ο λεπτό ήταν η σειρά του Κέιν να αξιοποιήσει ιδανικά την πάσα του Ντέιβις, για να γράψει το 2-0 για τους Βαυαρούς. Έτσι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ «κλείδωσε» την νίκη απέναντι στην μαχητική Βέρντερ. Όμως, στο φινάλε οι «πράσινοι» έμειναν από δυνάμεις κι έτσι η Μπάγερν το εκμεταλλέυτηκε σημειόνωντας δύο ακόμη τέρματα. Αρχικά, ο Σανέ έκανε το 0-3 στο 90ο λεπτό, για να έρθει ο Τελ στο 90+4′ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (0-4), με τον τελευταίο να έχει μπει μάλιστα στο 84ο λεπτό στο παιχνίδι παίρνοντας τη θέση του Κέιν.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Πίπερ, Βελίκοβιτς, Φριντλ, Βάιζερ (59′ Μπούρκε), Μπιτενκούρ (68′ Σμιντ), Λίνεν (68′ Γκρος), Στάγκε (79′ Κοβνάκι), Γιουνγκ (79′ Όπιτζ), Ντουκς, Φίλκρουγκ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό, Κιμ (68′ Ντε Λιχτ), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (79′ Λάιμερ), Σανέ, Μουσιάλα (84′ Μίλερ), Κομάν (84′ Τσούπο-Μότινγκ), Κέιν (84′ Τελ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ