35 εκατ. για Παβάρ από την Ίντερ ζητάει η Μπάγερν – Αντίθετος ο Τούχελ

35 εκατ. για Παβάρ από την Ίντερ ζητάει η Μπάγερν – Αντίθετος ο Τούχελ

Η Ίντερ συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του Παβάρ και παρά τα 35 εκατομμύρια που ζητάει η Μπάγερν, ο Τόμας Τούχελ είναι αντίθετος στη πώληση του παίκτη.

Σε «σίριαλ» εξελίσσεται η υπόθεση του Μπένζαμιν Παβάρ. Η Ίντερ και ο Σιμόνε Ιντσάγκι θέλουν «απεγνωσμένα» τον παίκτη στο Μιλάνο, με την πρώτη τους προσφορά να ήταν στα 25 εκατομμύρια ευρώ η οποία όμως απορρίφθηκε.

Η Μπάγερν ζητάει ένα ποσό που αγγίζει τα 35 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Το νέο πρόβλημα όμως στην μετακίνηση του είναι ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε χθες μετά το παιχνίδι στην Βρέμη απέναντι στην Βέρντερ πως υπολογίζει απόλυτα τον παίκτη και τον θέλει και την νέα σεζόν στην Allianz Arena.

Ο ίδιος ο Γάλλος επιθυμεί να πάει στο Μιλάνο και την Ίντερ, παρά να μείνει στο Μόναχο ή να πάει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ που επίσης τον θέλει.

Η Ίντερ αύξησε την προσφορά της σε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά η Μπάγερν επιμένει να θέλει 35 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το χάσμα μπορεί να καλυφθεί λαμβάνοντας υπόψη τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Η Ίντερ θεωρεί ότι η αποτίμηση της Μπάγερν είναι πολύ υψηλή και οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν και πάλι σήμερα για να καταλήξουν σε συμφωνία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ