Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και με την βούλα είναι Γουατάρου Έντο με τον πρώην αρχηγό της Στουτγκάρδης να μετακομίζει στην Αγγλία για 19 εκατ. ευρώ και να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ με τον Γουατάρου Έντο να αποτελεί την νεότερη μεταγραφή των Reds. Η Στουτγκάρδη αποχαιρέτησε τον αρχηγό της ύστερα από τρία χρόνια και εισέπραξε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Κλοπ μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσουν τους Καϊσέδο και Λάβια (πήγαν στην Τσέλσι) έκαναν δικό τους τον Ιάπωνα μέσο ο οποίος καλείται να καλύψει τον κενό που άφησαν οι Φαμπίνιο και Χέντερσον. Ο 30χρονος ανακοινώθηκε επισήμως από τον σύλλογο με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από Τζέιμς για Ολυμπιακό και Γιαννακόπουλο (pics)

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ, αυτό είναι το όνειρό μου. Ήταν πάντα όνειρο για μένα να αγωνιστώ στην Premier League με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

Θα είναι η πρώτη φορά για μένα που θα παίξω στο Άνφιλντ. Ανυπομονώ να παίξω εκεί μπροστά στους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Παίζω στη θέση «6» και είμαι περισσότερο αμυντικός παίκτης. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αμυντικά και θα έχω μία καλή οργάνωση του παιχνιδιού στο κέντρο. Αυτή είναι η δουλειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ