Ντάνιελ Πέρετζ ο εκλεκτός της Μπάγερν για αντικαταστάτης του Νόιερ

Ντάνιελ Πέρετζ ο εκλεκτός της Μπάγερν για αντικαταστάτης του Νόιερ

Η Μπάγερν Μονάχου κινούμενη κάτω από τα... ραντάρ, έκλεισε τον τερματοφύλακα που έψαχνε για αντικαταστάτη του τραυματία Νόιερ, αποκτώντας τον Ντάνιελ Πέρετζ από την Μακάμπι Χάιφα.

Με τον Νόιερ να αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον ανάγκασε να χάσει το δεύτερο μισό της σεζόν και τον αντικαταστάτη του Γιάν Ζόμερ να βρίσκεται ήδη στην Ίντερ, η ανάγκη απόκτησης τερματοφύλακα για την Μπάγερν ήταν επείγουσα.

Πολλά ονόματα ακούστηκαν για τη θέση αυτή, που περιλάμβαναν από παίκτες όπως ο εξαιρετικά έμπειρος Νταβίντ Ντε Χέα  μέχρι και ονόματα εκπλήξεις όπως αυτό του Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ. Τελικά οι Βαυαροί κινούμενοι σε μια λογική πιο κοντά στη δεύτερη περίπτωση επέλεξαν τον 23χρονο τερματοφύλακα της Μακάμπι Χάιφα, Ντάνιελ Πέρετζ.

Διαβάστε επίσης: Το εξωπραγματικό δίδυμο Ορτέγκα – Ρίτσαρντς και η απόφαση για Ραμόν, που φεύγει για Εσπανιόλ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πρωταθλητές Γερμανίας κατέβαλαν το ποσό των 5 εκατ. ευρώ στους Ισραηλινούς, αποκτώντας τον Πέρετζ με συμβόλαιο 5 ετών για να έρθει και να πλαισιώσει τον… αιώνιο δεύτερο πίσω από τον Νόιερ, Σβεν Ούλραϊχ ο οποίος έχει 88 συμμετοχές στα 7 χρόνια του στην Μπάγερν και έχει ξεκινήσει βασικός στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.

Ο Πέρετζ έρχεται από 5 σερί ματς βασικός στα καλοκαιρινά προκριματικά της Μακάμπι ενώ πέρσι είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, που του έδωσε μάλιστα και την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ισραήλ στην καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ