Μπάγερ Λεβερκούζεν – Χάιντενχαϊμ 4-1: Με τεσσάρα στην κορυφή της Bundesliga

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Χάιντενχαϊμ 4-1: Με τεσσάρα στην κορυφή της Bundesliga

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Μπονιφάς να πετυχαίνει 2 γκολ επικράτησε εύκολα της νεοφώτιστης Χάιντενχαϊμ με 4-1 και βρίσκεται μαζί με την Μπάγερν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στη «νεοφώτιστη» Χάιντενχαϊμ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga, καθώς επικράτησε με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπάγερν Μονάχου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπονιφάς και τρία γκολ σε 19 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε τους 13 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές και συνεχίζει μαζί με τους «Βαυαρούς στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο!

Ο Μπονιφάς άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στην μικρότερη δυνατή διαφορά για τους φιλοξενούμενους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ντίνκι στο 58′ ισοφάρισε για την Χάιντενχαϊμ, όμως η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόνο 5 λεπτά, αφού στο 63′ ο Χόφμαν έκανε το 2-1.

Ο Μπονιφάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74′ ‘έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, για να τελειώσει το παιχνίδι στο 82’ ο Αντλί, κάνοντας το 4-1.

Την επόμενη αγωνιστική η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάιντζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ