«Βόμβα» της «Bild» για Παπασταθόπουλο: «Μπορεί να είναι ο… εκλεκτός του Τούχελ στην άμυνα της Μπάγερν;»

«Βόμβα» της «Bild» για Παπασταθόπουλο: «Μπορεί να είναι ο… εκλεκτός του Τούχελ στην άμυνα της Μπάγερν;»

Η «Bild» προχώρησε σε μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την Μπάγερν και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που βρίσκεται στη λίστα της λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, με την τελευταία να είναι η Ρεάλ Μπέτις, η οποία είχε στη λίστα της των Έλληνα στόπερ.

Μια μέρα μετά τους «βερδιμπλάνκος», ο Σωκράτης έχει μπλεχτεί σε διάφορά σενάρια και με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία κοιτάζει ζεστά την περίπτωση του. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι ο Τόμας Τούχελ τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην Ντόρτμουντ και έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Μπάγερν αυτό το διάστημα και ο Σωκράτης είναι ψηλά στη βαυαρική λίστα.

Συγκεκριμένα, το σχετικό δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού μέσου υπογραμμίζει πως ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική επαφή, επειδή όμως οι Βαυαροί εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσής τους στα «μετόπισθεν» τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Μάλιστα ο σχετικός τίτλος του ρεπορτάζ αναφέρει: «Μπορεί αυτός ο πρώην σταρ της Ντόρτμουντ να αποτελέσει το τζόκερ του Τούχελ για την άμυνα;».

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ