Ο Σωκράτης, ο… Κορδόν και ο λόγος που κάνει πίσω η Μπέτις

Ο Σωκράτης, ο… Κορδόν και ο λόγος που κάνει πίσω η Μπέτις

Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για το «ναυάγιο» στην ιστορία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Μπέτις η οποία τον έχει στο στόχαστρό της από εποχής Αντόνιο Κορδόν.

Τις τελευταίες μέρες «έπαιξε» δυνατά το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για την Μπέτις η οποία ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό από την ελεύθερη αγορά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μαρκ Μπαρτρά και της μεταγραφής του Λουίζ Φελίπε στη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα οι δύο πλευρές φάνηκε να είναι κοντά, ωστόσο ρεπορτάζ από την Ισπανία χθες τόνιζαν ότι η υπόθεση δεν προχωρά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «estadiodeportivo.com», αν και ακόμη υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να αναθεωρήσει η Μπέτις, ο λόγος που οδεύει προς «ναυάγιο» η απόκτηση του Έλληνα άσου είναι οι οικονομικές αξιώσεις του. Η ισπανική ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ που σκοπεύει να δώσει τώρα κι αυτό γιατί αναμένεται να κινηθεί τον Ιανουάριο για μεταγραφή στόπερ.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση για Αντετοκούνμπο – «Ο κορυφαίος του NBA» (pic)

Ο Σωκράτης από την άλλη υποστηρίζει πως έχει στα χέρια του προτάσεις από Κατάρ και Σαουδική Αραβία και παρότι, όπως σημειώνεται, έριξε αρκετά τις απαιτήσεις του σε σχέση με τα χρήματα που του προσφέρουν οι Άραβες, υπάρχει μεγάλη απόσταση με αυτά που του προσφέρει η Μπέτις. Η ομάδα της Σεβίλλης θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της ποντάροντας στην εμπειρία και στις παραστάσεις του, δίνοντας παράλληλα και στον ίδιο την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά σε ένα top πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά το οικονομικό δείχνει να είναι μεγάλο αγκάθι.

Πάντως, η Μπέτις δεν είναι η πρώτη φορά που έβαλε στο στόχαστρό της τον Παπασταθόπουλο. Η πρώτη ήταν το 2021 όταν αθλητικός διευθυντής του συλλόγου ήταν ο Αντόνιο Κορδόν και είχε προσπαθήσει να αποσπάσει την υπογραφή του έμπειρου αμυντικού. Τελικά αποκτήθηκε ο Ζερμέν Πετσέλα με μεταγραφή από τη Φιορεντίνα.

Οι Ισπανοί αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους πως η Μπέτις έχει στραφεί πλέον σε άλλες λύσεις για την άμυνα, αφήνοντας και ένα παράθυρο επιστροφής στην περίπτωση του Σωκράτη. Η ιστορία δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ πάντως καθώς ο σύλλογος θέλει να πάρει άμεσα παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ