Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 2-1: Ασταμάτητες οι «ασπιρίνες»

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 2-1: Ασταμάτητες οι «ασπιρίνες»

Δεν καταλαβαίνει... τίποτα η Μπάγερ Λεβερκούζεν που συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην Bundesliga, αφού επιβλήθηκε της Φράιμπουργκ με σκορ 2-1.

Δείχνει χαρακτήρα η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, που παραμένει στην κορυφή της Bundesliga παρά την πίεση της Μπάγερν.

Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν 2-1 της Φράιμπουργκ στη «Μπαϊ Αρίνα» και παραμένουν στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τη Μπάγερν, που σκοράρει ακατάπαυστα (8-0 χθες τη Ντάρμσταντ).

Η Λεβερκούζεν βρήκε πρώτη γκολ στην αναμέτρηση, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ, με τον Φλοριάν Βιρτζ να κάνει το 1-0 στο 36′, αποτέλεσμα που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γιόνας Χόφμαν. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Μανουέλ Γκούλντε στο 70ο λεπτό.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέρτσκι, Κοσουνού, Ταπσόμπα, Τα, Γκριμάλντο(90+1’ Χινκάπιε), Φριμπόνγκ, Τσάκα, Παλάσιος, Χόφμαν, Βιρτζ(90’ Χλόζεκ), Μπονιφάς(90’ Σικ)

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπόλου, Σιλντιγιά, Λίνχαρτ(68’ Γκούλντε), Γκίντερ, Κέμπλερ, Έγκεσταϊν(67’ Γκρέγκοριτς), Ρελ(81’ Ανταμού), Χέφλερ, Ντόαν, Χέλερ, Γκρίφο(81’ Βάισχαουπτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ