Το… buzzer beater του Γκρίφο γλίτωσε την Φράιμπουργκ (3-3) – «Τριάρα» της Άιντραχτ στην Ουνιόν (0-3)

Το… buzzer beater του Γκρίφο γλίτωσε την Φράιμπουργκ (3-3) – «Τριάρα» της Άιντραχτ στην Ουνιόν (0-3)

Με πέναλτι του Γκρίφο στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Φράιμπουργκ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Γκλάντμπαχ, ενώ εύκολη νίκη πανηγύρισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επιβλήθηκε 3-0 της Ουνιόν.

Με… ματσάρες και μπόλικα γκολ ξεκίνησε η 10η αγωνιστική στην Bundesliga, με τις Λεβερκούζεν, Μάιντζ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης να προχωρούν με νίκες, ενώ τρομερό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ.

Ίσως στο παιχνίδι της αγωνιστικής Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ πρόσφεραν θέαμα και ένα εντυπωσιακό φινάλε μένοντας στο 3-3, ας τα πάρουμε από την αρχή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Χόλερ να κάνει το 1-0, η απάντηση όμως των φιλοξενούμενων ήταν ηχηρή.

Ο Ζίμπατσοϊ έφερε το ματς στα ίσα στο 25′ για το 1-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πλεά έκανε το 1-2. Στο 39′ ο Βάιγκλ με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Φράιμπουργκ όμως δεν τα παράτησε. Αρχικά μείωσε με τον Βαϊσχάουπτ σε 2-3 στο 71′, για να έρθει ο Γκρίφο με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικρατώντας της Ουνιόν στο Βερολίνο με σκορ 3-0. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μαρμούς μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης, ενώ στο 14′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Νάτσο στο 82′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κολωνία-Άουγκσμπουργκ 1-1

Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ 3-3

Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν 2-3

Μάιντζ-Λειψία 2-0

Ουνιόν Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ