Επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για Εμπαπέ (pic)

Επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για Εμπαπέ (pic)

H Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και εξέδωσε ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά ισχύει στην υπόθεση Εμπαπέ.

H Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε, σε μία ασυνήθιστη για τα δικά της δεδομένα, κίνηση για τα δικά της δεδομένα, αφού εξέδωσε ανακοίνωση για να διαλευκάνει τα πράγματα στην υπόθεση: Κιλιάν Εμπαπέ.

Η «Βασίλισσα» μοιάζει να έχει κουραστεί με όλες αυτές τις φήμες που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τη συνδέουν με τον Γάλλο επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: O Γκιουλέρ έγινε «τέρας» μέσα σε 5 μήνες στη Ρεάλ

Τελευταία υπάρχουν πολλά σενάρια που αναφέρουν πως η Ρεάλ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Εμπαπέ για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα έχει από τη νέα σεζόν, σε περίπτωση που ακολουθήσει το δρομολόγιο από το Παρίσι στη Μαδρίτη.

Το συμβόλαιο του Γάλλου με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όμως όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του από τον Ιανουάριο και μετά, που ο παίκτης θα έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Η Ρεάλ και για να μην έχει κανένα νομικό θέμα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί, ούτε με τον ίδιο τον παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Μερένχες»: 

«Με αφορμή τις πληροφορίες που εκδόθηκαν και δημοσιεύτηκαν πρόσφατα από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα οποία υπάρχουν εικασίες για δήθεν διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη Κιλιάν Εμπαπέ και του συλλόγου μας, η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να δηλώσει ότι οι πληροφορίες αυτές είναι κατηγορηματικά ψευδείς και ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί τέτοιες διαπραγματεύσεις με παίκτη που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ