Λειψία-Φράιμπουργκ 3-1: Οι «Ταύροι» καθάρισαν με τριάρα και ανέβηκαν στη τέταρτη θέση

Λειψία-Φράιμπουργκ 3-1: Οι «Ταύροι» καθάρισαν με τριάρα και ανέβηκαν στη τέταρτη θέση

Η Λειψία επικράτησε εύκολα με 3-1 επί της Φράιμπουργκ, επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στη τέταρτη θέση.

Ο Τσάβι Σίμονς για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λειψία καθώς με ένα γκολ και μία ασίστ οδήγησε την ομάδα σε νίκη επί της Φράιμπουργκ με 3-1. Οι «Ταύροι» ήταν επιβλητικοί κόντρα στην αντίπαλο του Ολυμπιακό στο Europa League, επικράτησαν εύκολα και με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στη τέταρτη θέση.

Η Λειψία προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Σίμονς να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Η Φράιμπουργκ έφερε το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ρολ να σουτάρει μέσα από τη περιοχή και να νικάει τον Μπλάσβιχ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά στο 78′ με τον Οπεντά να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπάουμγκαρτνερ ο ο οποίος σκόραρε αξιοποιώντας την ασίστ του Σίμονς.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Λαμία 3-0: «Καθάρισε» με Γκαρσία και Αραούχο η Ένωση

Η Λειψία με αυτή τη επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ οι Φράιμπουργκ έμεινε για τρίτο ματς μακριά από τις νίκες και παρέμεινε στην 8η θέση με 14 βαθμούς.

Λειψία: Μπλάσβιχ, Ράουμ, Λουκέμπα, Κλόστερμπεκ, Σιμακάν (63′ Χέντρικς), Σίμονς (86′ Λεντζ), Χαιντάρα (68′ Καμπλ), Σλάγκερ, Φόρεσμεργκ (63′ Μπάουμγκαρτνερ), Σέσκο (63′ Πόουλσεν), Οπέντα

Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Γκίντερ, Λίενχαρτ, Γκίλντε (89′ Σμιντ), Σιλντίλια, Έγκεστάιν, Χόφλερ, Χάουσζάουπτ, Γκρίφο, Ρολ (79′ Ντόαν), Χόλερ (88′ Αντάμου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ