Xάρι Κέιν: «Στη Μπάγερν ένιωσα σαν τη πρώτη μέρα σε νέο σχολείο»

Xάρι Κέιν: «Στη Μπάγερν ένιωσα σαν τη πρώτη μέρα σε νέο σχολείο»

Ο Χέρι Κέιν ήταν αποκαλυπτικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «FourFourtwo», καθώς ο Άγγλος επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να φύγει από την Τότεναμ, ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα εμπειρία του στη Μπάγερν.

Ο Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι άφησε τη Τότεναμ για χάρη της Μπάγερν Μονάχου, με τον Άγγλο επιθετικό να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του και να υπογράφει στους Πρωταθλητές Γερμανίας. Μάλιστα η μεταγραφή του 30χρονου διεθνή, αποτελεί την πιο δαπανηρή στην ιστορία της Bundesliga,καθώς με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κέιν παραχώρησε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «FourFourTwo», στην οποία αναφέρθηκε στο πως βίωσε την μεταγραφή του από τη Τότεναμ  στη Μπάγερν, αλλά και πως ήταν η πρώτες του μέρες στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Το σενάριο για Μπακαμπού και τι απαντά η Ένωση

«Δεν ήξερα πραγματικά τι να περιμένω, καθώς ήμουν στην Τότεναμ για 19 χρόνια και ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί. Έτσι έφυγα από τη ζώνη άνεσής μου, για πρώτη φορά ένιωσα πώς λειτουργούν αυτές οι μεταγραφές και να είμαι μέρος τους», είπε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας.

«Την περασμένη σεζόν επικεντρώθηκα στην Τότεναμ και προσπάθησα να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα. Όταν τελείωσε η σεζόν, μίλησα μαζί τους και εξήγησα ότι ένιωσα ότι ήταν καιρός να προχωρήσω και να πιέσω τον εαυτό μου όσο πιο μακριά μπορούσα. Μετά πήγα διακοπές και τότε άρχισαν οι συζητήσεις. Ήμουν σίγουρος ότι οι σύλλογοι θα έρθουν σε συμφωνία κάποια στιγμή.»

«Ξύπνησα το Σάββατο το πρωί στις 12 Αυγούστου, πήγα κατευθείαν στην προπόνηση, συνάντησα όλους τους παίκτες για πρώτη φορά και μετά παίξαμε το παιχνίδι εκείνο το βράδυ. Μόλις πριν ήμουν στο αεροδρόμιο. Όπως είπα, ήταν τρελό. Εκείνες τις πρώτες μέρες ένιωθα σαν να πηγαίνω σε ένα νέο σχολείο. Έχω ασχοληθεί με πολλούς από τους παίκτες της Μπάγερν στο παρελθόν, οπότε ήταν ωραίο να τους γνωρίσω όλους από κοντά. Ήταν λίγο σουρεαλιστικό, αλλά ήθελα πολύ να ξεκινήσω. Το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει μερικούς από τους πιο παθιασμένους οπαδούς που έχω δει ποτέ. Θυμάμαι ακόμα τότε που αντίκρυσα τις εξέδρες, άκουσα τα ντραμς, είδα όλα τα πανό και τις σημαίες. Αυτό μου προκάλεσε ανατριχίλα. Η κουλτούρα των οπαδών στη Γερμανία με εξέπληξε από την αρχή», συμπλήρωσε ο Κέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ