Στηρίζει Τσάβι ο Λαπόρτα: «Είμαστε περήφανοι που είναι προπονητής μας»

Στηρίζει Τσάβι ο Λαπόρτα: «Είμαστε περήφανοι που είναι προπονητής μας»

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στηρίζει τον Τσάβι παρά τις κακές εμφανίσεις των Μπλαουγκράνα το τελευταίο διάστημα, με τον Τζοάν Λαπόρτα να εκφράζει τη πίστη του στη δουλειά του Καταλανού προπονητή.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε μια περίοδο αμφισβήτησης τον τελευταίο μήνα, με τις ήττες των Μπλαουγκράνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σαχτάρ να πληγώνουν τον εγωισμό τους. Ακόμα και στα παιχνίδια με Σοσιεδάδ και Αλαβές τα οποία κέρδισαν οι Πρωταθλητές Ισπανίας, η απόδοσή τους δεν ήταν ικανοποιητική και πολλοί τόσο εντός όσο και εκτός της ομάδας άσκησαν έντονη κριτική στον Τσάβι, καθώς θεωρούν ότι είναι ο υπεύθυνος για την εικόνα των Καταλανών.

Τις προηγούμενες μέρες ο αθλητικός διευθυντής της Μπάρτσα, Ντέκο, εξέφρασε την στήριξή του προς τον προπονητή των Καταλανών, βάζοντας τέλος σε όποια σενάρια είχαν δημιουργηθεί στον Ισπανικό Τύπο για αντικατάσταση του Τσάβι από τον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Πετρούσεφ στο Νο1 της λίστας – Πατάει το κουμπί ο Ολυμπιακός (vids)

Με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, σήκωσε ασπίδα προστασίας για τον Τσάβι, τονίζοντας ότι όλοι στο σύλλογο είναι ευτυχισμένοι που ο 43χρονος προπονητής είναι στην ομάδα.

«Θέλω να το καταστήσω πολύ σαφές, όπως έκαναν και ο Ντέκο αλλά και οι διευθυντές του διοικητικού συμβουλίου, ότι βρισκόμαστε απόλυτα στο πλευρό του προπονητή μας, και είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Τσάβι για προπονητή μας, για την επαγγελματική και ανθρώπινη ταυτότητά του», δήλωσε αρχικά ο Λαπόρτα.

Ενώ για τη συνέχεια της χρονιάς τόνισε: «Εδώ είμαστε σαν ένας ανανάς, κλείνουμε τα κενά. Αυτή τη στιγμή , είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε μαζί. Τώρα είμαστε σε μια περίοδο κατά την οποία οι τραυματίες αναρρώνουν και σε λίγο ο Τσάβι θα έχει και άλλες διαθέσιμες επιλογές. Είμαστε σε μία μεταβατική κατάσταση και είναι σημαντικό πως θα ολοκληρωθεί. Εδώ δουλεύουμε έτσι ώστε να είμαστε πιο δυνατοί στη τελική ευθεία».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ