Η Μπάγερν «κλείνει» σούπερ ταλέντο από την Ισπανία

Η Μπάγερν «κλείνει» σούπερ ταλέντο από την Ισπανία

Σύμφωνα με το Sky sports DE, η Μπάγερν Μονάχου είναι κοντά στην απόκτηση του Μπράιαν Θαραγόθα από την Γρανάδα, με τον Ισπανό άσο να γίνεται κάτοικος Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι

Την πρώτη της μεταγραφή για την επόμενη σεζόν είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές Γερμανίας τα έχουν βρει σε όλα με τη Γρανάδα για την απόκτηση του Μπράιαν Θαραγόθα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετκός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην πρώτη του χρονιά στη La Liga με την ομάδα της Ανδαλουσίας και ήδη οι μεγάλες  ομάδες της Ισπανίας είχαν αρχίσει να παρακολουθούν τη περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπιακός: Για την ανατροπή κόντρα στη Νoβάρα

Όμως οι Βαυαροί ήταν αυτοί που κινήθηκαν πιο γρήγορα από όλους και βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόκτηση του ταλαντούχου Ισπανού, καταβάλλοντας τη ρήτρα αγοράς που ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Θαραγόθα θα παραμείνει στη Γρανάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και θα γίνει κάτοικος Μονάχου από το καλοκαίρι του 2024. Φέτος ο Θαραγόθα έχει καταγράψει συνολικά 14 εμφανίσεις με απολογισμό 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ είχε αναδειχτεί MVP στην ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα (2-2) όπου είχε σκοράρει τα δύο γκολ της ομάδας του. Τέλος, τον προηγούμενο Οκτώβρη είχε κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ισπανίας στο ματς κόντρα στη Σκωτία για τα προκριματικά του EURO.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ