Λειψία-Χόφενχαϊμ 3-1: Nίκη για τους «Ταύρους» και στο -3 από τη κορυφή

Λειψία-Χόφενχαϊμ 3-1: Nίκη για τους «Ταύρους» και στο -3 από τη κορυφή

Η Λειψία νίκησε τη Χόφενχαϊμ με 3-1 και συνέχισε το αήττητο σερί της με τους Ταύρους να ανεβαίνουν στην τρίτη θέση

Η Λειψία υποδέχτηκε την Χόφενχαϊμ στη «Red Bull Arena» για την 15η αγωνιστική και επικράτησε εύκολα με 3-1, σημειώνοντας την τρίτη διαδοχική της νίκη, με την οποία ανέβηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 32 βαθμούς.

Στο 34′ οι Ταύροι βρήκαν για πρώτη φόρα το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Κλόστερμαν μετά από φάση διαρκείας, με τον Γερμανό αμυντικό να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Η Χόφενχαϊμ απάντησε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 42ο λεπτό, ο Σκοβ σέντραρε ωραία στη μικρή περιοχή και ο Κάμπακ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Διαβάστε επίσης: Οι χαμηλές «πτήσεις» του ΜακΚίσικ και το 8% που έχει εξήγηση (pics, vids)

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ταύροι καθάρισαν την υπόθεση νίκη μέσα σε 3 λεπτά. Στο 71′ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, και την κατάλληλη στιγμή ο Οπεντά έσπασε τη μπάλα στον Φόσμπεργκ, με τον Σουηδό να δίνει πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη τρία λεπτά αργότερα όταν ο Σιμακάν μετά από φάση διαρκείας πλάσαρε σε κενή εστία γράφοντας το τελικό 3-1.

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Ράουμ, Χένρικς, Σιμακάν (83’ Λουκεμπά), Κλόστερμαν, Σλάγκερ, Αϊνταρά (58’ Καμπλ), Σίμονς (83’ Καρβάλιο), Μπαουμγκάρτνερ (66’ Φόρζμπεργκ), Οπεντά (83’ Σέσκο), Πόουλσεν

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καμπάκ (76’ Ακπογκούμα), Φογκτ, Μπρουκς, Σταχ (75’ Mπισοφ), Σκοβ (46’ Γκρίλιτς), Κράμαριτς, Πρέμελ, Καντεζάμπεκ (90′ Ενσοκι), Μπίλτερ, Μπεμπού (69’ Μπάιερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ