Χωρίς Βέρμπιτς και Τζούρισιτς κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός (pic)

Χωρίς Βέρμπιτς και Τζούρισιτς κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός (pic)

Δύο πολύ σημαντικές απουσίες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν θα έχει τους Βέρμπιτς και Τζούρισιτς στη διάθεσή του για το ματς του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τζούρισιτς και Βέρμπιτς που δεν προπονήθηκαν και έμειναν εκτός.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα τα νέα για τον Λόκιερ που ανέκτησε τις αισθήσεις του – Παραμένει στο νοσοκομείο (pic)

Η ενημέρωση του ΠΑΟ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (17/12) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κατοχής μπάλας. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ