«Βαυαρός» για μια ζωή ο Μίλερ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 (pic, vid)

«Βαυαρός» για μια ζωή ο Μίλερ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 (pic, vid)

Ο Τόμας Μίλερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου για ακόμη μία σεζόν και θα παραμείνει στους «Βαυαρούς» μέχρι το 2025.

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μίλερ για ακόμη ένα χρόνο, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του Γερμανού, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο Μόναχο για ακόμη ένα χρόνο, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του που έληγε το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζιοβάνι που «βοηθάει» τον Ελ Αραμπί, το 1 γκολ/ασίστ ανά 102 λεπτά, ο Ολυμπιακός Β και η απόφαση του Καρβαλιάλ!

Ο Μίλερ είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν και από 2009 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα των «Βαυαρών» αποτελώντας έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών στις τεράστιες επιτυχίες και στην κυριαρχία εντός των συνόρων την τελευταία δεκαετία για τη Μπάγερν. Στα 14 χρόνια που φορά την φανέλα του συλλόγου έχει παίξει συνολικά 772 παιχνίδια με απολογισμό 279 γκολ και 266 ασίστ, έχοντας κατακτήσει 32 τρόπαια.

Τη φετινή σεζόν η συμμετοχές του έχουν μειωθεί, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις 18 φορές, τις περισσότερες ως αλλαγή, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ