Ντόρτμουντ – Μάιντζ 1-1: Ούτε την ουραγό…

Ντόρτμουντ – Μάιντζ 1-1: Ούτε την ουραγό…

Η Ντόρτμουντ έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στην Bundesliga αφού δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Μάιντζ (1-1) που παλεύει να σωθεί.

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε το 2023 για την Ντόρντμουντ που έμεινε στο 1-1 με τη Μάιντζ για τη 16η αγωνιστική της Bundeslida. Η ομάδα που έκοψε πέρσι το πρωτάθλημα από τους Βεστφαλούς στην τελευταία αγωνιστική, τους έκανε και πάλι τη ζημία, αφήνοντάς τους για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, πολύ σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους που δίνουν μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Η Ντόρτμουντ είχε δοκάρι στο 8′ με τον Μπινό Γκίτενς και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες έκανε τελικά το 1-0 στο 29′ με ωραίο γκολ του Μπραντ. Στο 31′ ην Ντόρτμουντ είχε κι άλλο δοκάρι σε σουτ του Ζάμπιτσερ και στο 43ο λεπτό ο Μουενέ σέντραρε από αριστερά και ο Φαν ντεν Μπεργκ με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός 69-67: «Χαρακίρι» στην Μπολόνια – Άξιος της μοίρας του ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, είδαν στο 90′ να τους ακυρώνεται ένα γκολ του Ρέινα και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Ακόμη μία γκέλα για τους «κιτρινόμαυρους» που θα κάνουν… μαύρα Χριστούγεννα.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Χούμελς (46’ Ζίλε), Μπενσεμπαϊνί, Μενιέ (81’ Βολφ), Σλότερμπεκ (72’ Ρέινα), Ζάμπιτσερ, Μπραντ, Τσαν, Μάλεν, Μπίνο Γκίτενς (63’ Μπαμπά), Φίλκρουγκ (64’ Αλέ)

Μάιντζ: Μπατς, Μουενέ, Μπελ, Φαν Ντεν Μπεργκ, Βιντμέρ (90+2′ Ντα Κόστα), Κορ, Λι Σουνγκ, Κράους, Γκρούντα (69’ Πάπελα), Ονίσιβο (90+2′ Μπαρκόκ), Ρίχτερ (69’ Μπούρκαρντ)

Ισοπαλία έληξε και το ματς της Χόφενχαϊμ με την Ντάρμσταντ, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρεις φορές, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις ισάριθμες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ