Bέρντερ Βρέμης-Λειψία 1-1: Οι Ταύροι στραβοπάτησαν στο «αντίο» του Φόρσμπεργκ

Bέρντερ Βρέμης-Λειψία 1-1: Οι Ταύροι στραβοπάτησαν στο «αντίο» του Φόρσμπεργκ

Η Λειψία άφησε δύο βαθμούς στη Βρέμη, έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βέρντερ και δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει με το καλύτερο τρόπο τον Έμιλ Φόρσμπεργκ, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στο MLS

Η Λειψία μπορεί να έμεινε αήττητη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι, ωστόσο δε μπόρεσε να πάρει ακόμα μία νίκη για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της Bundesliga. Οι Ταύροι αν και προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν σε 1-1 από τη Βέρντερ και άφησαν 2 βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι του Έμιλ Φόρσμπεργκ με τη φανέλα της Λειψίας, αφού ο Σουηδός μεσοεπιθετικός από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Στο πρώτο ημίχρονο, αν και καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Όμως οι Ταύροι, προηγήθηκαν στο 48ο λεπτό με τον Οπεντά να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Φόρσμπεργκ και να βάζει μπροστά την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Το θεώρημα του «μηδέν» και ο πρώτος… πόντος του Κάρλος

Στη συνέχεια, η Βέρντερ αντέδρασε και ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του Νάιμα. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης η Λειψία πίεσε για το γκολ της λύτρωσης, όμως αυτό δε συνέβη και έφυγε από τη Βρέμη με έναν βαθμο.

Στην 3η θέση με 33 βαθμούς η Λειψία, παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη η Βέρντερ Βρέμης.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Τσέτερερ, Γκρος (82’ Λίνεν), Γιουνγκ, Βάιζερ, Στάγκε, Μπιντενκούρ (82’ Βολτμέιντ), Αγκού (83’ Ντέμαν), Φριντλ, Μπορέ (63’ Σμιντ), Ντουκς, Νάιμα (87’ Νάιμα)

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Αϊνταρά, Ράουμ, Κλόστερμαν, Χένρικς, Λουκεμπά (46’ Σιμακάν), Καμπλ (70’ Ζάιβαλντ), Φόρσμπεργκ (63’ Μπαουμγκάρτνερ), Σίμονς (84’ Καρβάλιο), Πόουλσεν (70’ Σέσκο), Οπεντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ