O Mπονούτσι αποχωρεί από την Ουνιόν Βερολίνου 4 μήνες μετά την μεταγραφή του

O Mπονούτσι αποχωρεί από την Ουνιόν Βερολίνου 4 μήνες μετά την μεταγραφή του

Βραχύβιο αποδεικνύεται το πέρασμα του Λεονάρντο Μπονούτσι από την Ουνιόν Βερολίνου καθώς ο Ιταλός αμυντικός αναμένεται να αποχωρίσει άμεσα από την γερμανική ομάδα.

Η Ουνιόν Βερολίνου τον περασμένο Σεπτέμβρη ανακοίνωσε την απόκτηση που Λεονάρντο Μπονούτσι, σε μια μεταγραφή που χαρακτηρίστηκε ως έκπληξη από πολλούς.

Οι Βερολινέζοι προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση καθώς πίστευαν ότι ο 36χρονος αμυντικός με την εμπειρία του θα μπορούσε να βοηθήσει τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα του προσέφεραν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1-1: Βαθμός στο «Anfield» και Χριστούγεννα στην κορυφή για τους «κανονιέρηδες»

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η παρουσία του Ιταλού αμυντικού στην γερμανική πρωτεύουσα θα είναι βραχύβια. Σύμφωνα με την Corriere dello sport, o Μπονούτσι θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία για οικογενειακούς λόγους, ενώ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό επίπεδο στην Ουνιόν Βερολίνου.

To συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο κοιτάζει την περίπτωση του Μπονούτσι αφού θέλει να ενισχυθεί στην μεταγραγική περίοδο του Ιανουαρίου στα μετόπισθεν με τον έμπειρο αμυντικό να αποτελεί μια αξιόπιστη περίπτωση.

Θυμίζουμε ότι ο Μπονούτσι πραγματοποίησε 10 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ουνιόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και ένα γκολ στο παιχνίδι κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ