To παιδί-θαύμα της Ρίβερ δεν ανανεώνει και ανοίγει την  όρεξη στην Μπαρτσελόνα

To παιδί-θαύμα της Ρίβερ δεν ανανεώνει και ανοίγει την όρεξη στην Μπαρτσελόνα

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι βλέπει το μέλλον του μακριά από τη Ρίβερ Πλέιτ, με αρκετά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σύγχρονου ποδοσφαίρου και το όνομά του ενδέχεται να απασχολήσει μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους το επόμενο διάστημα.

Ο 17χρονος Αργεντίνος άσος, μετά την χθεσινοβραδινή νίκη της Ρίβερ Πλέιτ επί της Ροσάριο Σέντραλ  (2-0) για το Σούπερ Καπ της Αργεντινής μίλησε για το μέλλον του και διαβεβαίωσε ότι θέλει να παίξει σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο. «Δεν πρόκειται να ανανεώσω, αλλά θα μείνω έξι μήνες ή ένα χρόνο ακόμα», είπε ο Ντιαμπλίτο, όπως είναι το παρατσούκλι του, κάνοντας σαφές ότι βλέπει την επόμενη μέρα στη καριέρα του μακριά από τους Μιλιονάριος.

Διαβάστε επίσης: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Έξι λεπτά κυριαρχίας ήταν αρκετά για τα «σφυριά»

Ο Ετσεβέρι είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ Κ17 με την Αλμπισελέστε και αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με την Μπαρτσελόνα να βάζει στο στόχαστρό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2024, με τους πρωταθλητές Αργεντινής να τον κοστολογούν στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Ετσεβέρι είχε εκφραστεί με κολακευτικά λόγια και ο προπονητής της Μπάρτσα, Τσάβι, ο οποίος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, πέρα ​​από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βραζιλία , είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για τα θέματα των μεταγραφών, ο αθλητικός διευθυντής είναι υπεύθυνος».

Βέβαια ο προπονητής του Ντιαμπλίτο στην Ρίβερ, Μάρτιν Ντεμικέλις θέλησε να βάλει τέλος σχετικά με το επόμενο βήμα στη καριέρα του ποδοσφαιριστή του: «Είναι νέος και όταν του έβαλαν μικρόφωνο μετά το πρώτο του παιχνίδι, αφού κέρδισε έναν τίτλο μίλησε με ενθουσιασμό. Όλοι ονειρεύονται να παίξουν στην Ευρώπη , αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ