Ένα χιλιάρικο πρόστιμο τα 100 γραμμάρια!

Ένα χιλιάρικο πρόστιμο τα 100 γραμμάρια!

Διεθνής ποδοσφαιριστής αποκαλύπτει: «Μας επιβάλλουν πρόστιμο 1000 ευρώ για κάθε 100 γραμμάρια που παίρνουμε…»

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει τα πάντα για να περιορίσει το υπερβολικό βάρος των παικτών κατά την επιστροφή από τις χειμερινές διακοπές. Μάλιστα, ο γερμανικός σύλλογος έχει ήδη προγραμματίσει κυρώσεις στους υπέρβαρους!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι υπερβολές των παικτών της Μπορούσια Ντόρτμουντ στις γιορτές θα τους κοστίσουν πάρα πολύ ακριβά. Ο γερμανικός σύλλογος αποφάσισε να είναι αυστηρός φέτος. Ως εκ τούτου, έχουν θέσει σε εφαρμογή σκληρούς κανονισμούς για να αποτρέψουν τους παίκτες από το να τρώνε πολύ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

 

Ο Βέλγος δεξιός μπακ της Ντόρτμουντ, Τόμας Μενιέ μίλησε στα μικρόφωνα του ‘RBTF’ και εξομολογήθηκε πώς ζει το διάλειμμα των Χριστουγέννων στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά να σημειωθεί ότι το ποδόσφαιρο δεν θα επιστρέψει στη Γερμανία μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Συνηθίζεται στην Bundesliga και στις κατώτερες κατηγορίες να σταματούν το ποδόσφαιρο για σχεδόν ένα μήνα για να απολαύσουν τα Χριστούγεννα. Κάτι μοναδικό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Βασική αιτία βέβαια είναι ο χειμώνας και το χιόνι που σκεπάζει τα πάντα.

Πάντως αυτό το διάλειμμα, στη μέση της σεζόν μπορεί να μην πάει και τόσο καλά σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, οι γερμανικοί σύλλογοι λαμβάνουν μέτρα για να διατηρήσουν τους παίκτες τους σε φόρμα.

Αυτό εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης της PSG και διεθνής με το Βέλγιο, Τόμας Μενιέ, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. «Ζυγιστήκαμε κατά την τελευταία προπόνηση και θα ζυγιστούμε ξανά όταν επιστρέψουμε», είπε ο Βέλγος στην RBTF.

«Η τιμή είναι γνωστή: προβλέπεται πρόστιμο 1.000 ευρώ ανά κιλό, οπότε, από ένα ορισμένο επίπεδο και πάνω, πάμε στα 1.000 ευρώ… για 100 γραμμάρια!», είπε.

Ακόμη, εξομολογήθηκε: «Χωρίς να αναφέρω το όνομα, ξέρω έναν που η χριστουγεννιάτικη άδεια του κόστισε 10.000 ευρώ. Του είπαν: «Έχεις μια εβδομάδα και αν χάσεις τα κιλά θα μειώσουμε το πρόστιμο»… και το έκανε!

Αν εφαρμόζαμε και στις ελληνικές εταιρείες το ίδιο μέτρο θα ξαναπληρωνόμασταν… το 2040!

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ