Ο Νούρι Σαχίν επιστρέφει στην Ντόρντμουντ σε ρόλο-έκπληξη

Ο Νούρι Σαχίν επιστρέφει στην Ντόρντμουντ σε ρόλο-έκπληξη

O Noύρι Σαχίν ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα, καθώς αναμένεται να ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ του Έντιν Τέρζιτς

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2023, καθώς είχε τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα τα οποία την έριξαν από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ούσα στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Κάπως έτσι η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Έντιν Τέρζιτς έχει μεγαλώσει και το μέλλον του στον πάγκο των Βεστφαλών μόνο σίγουρο δεν είναι. Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα τόσο από την Γερμανία όσο και από την Τουρκία αναφέρουν πως η διοίκηση της γερμανικής ομάδας έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του 41χρονου προπονητή, ο οποίος θα είναι ένα παλιός γνώριμος.

Διαβάστε επίσης: «Μόνο Ιβάν»: Η απίθανη ατάκα του οπαδού του Παναθηναϊκού προς τον Τερίμ (vid)

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, ο Νούρι Σαχίν, ο οποίος είναι προπονητής της τουρκικής Αντάλιασπορ και έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από τη Ντόρντμουντ, θα ενταχτεί στο προπονητικό τιμ του Τέρζιτς ως βοηθός και στο τέλος της σεζόν θα αναλάβει πρώτος προπονητής. Ο 35χρονος προπονητής φαντάζει μια ιδανική περίπτωση για τον γερμανικό σύλλογο, γνωρίζοντας πολύ καλά το περιβάλλον αφού έχει αγωνιστεί συνολικά 274 φορές σε δύο θητείες στη Ντόρτμουντ (2005-20011/2013-2018).

Ο Σαχίν έχει ξεκινήσει τη προπονητική του καριέρα στην Αντάλιασπορ, την οποία ανέλαβε τον Οκτώβρη του 2021, όμως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα επιστρέφοντας στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ