Ο Παλάσιος «λύτρωσε» την Λεβερκούζεν στο 94′ (1-0) – Στραβοπάτημα για Λειψία (0-1)

Ο Παλάσιος «λύτρωσε» την Λεβερκούζεν στο 94′ (1-0) – Στραβοπάτημα για Λειψία (0-1)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παλάσιος η Λεβερκούζεν έφυγε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Άουσμπουργκ, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Άιντραχτ πέρασε νικηφόρα από τη Λειψία.

Αν και τα χρειάστηκε τελικά η Λεβερκούζεν το έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει το 2023…

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παλάσιος η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έφυγε νικηφόρα από την έδρα της Άουσμπουργκ παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Στο πρώτο μέρος η Λεβερκούζεν ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της, ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις όποιες καλές στιγμές δημιούργησε μπροστά από τα καρέ των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για Ταβάρες, Χεζόνια: «Τόσο πολύ φοβάστε και βάζετε τη Marca να γράφει αρλούμπες;»

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με το παιχνίδι να μεταφέρεται στην περιοχή της Άουσμπουργκ. Τελικά την λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Παλάσιος με ωραίο πλασέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πισωγύρισμα για την Λειψία

Τι και αν κατάφερε να δημιουργήσει 30 τελικές; Τελικά η Λειψία κατάφερε (γιατί πέρι κατορθώματος πρόκειται) να γνωρίσει την ήττα εντός έδρας με 1-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κνάουφ στο 7ο λεπτό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεν, Γκουβελέουβ, Εμπαμπού, Ουντουοκάι, Ιάγο, Γένσεν (80’ Ένχελς), Ρετζμπετσάι (88’ Γκάμνι), Ντορς, Βάργκας (62’ Μάιερ), Ντεμίροβιτς (80’ Μπέλιο), Τίετς (80’ Μίχελ)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Γριμάλδο, Χικαπιέ, Φριμπόνγκ, Στάνισιτς, Τζάκα, Χόφμαν, Άντριχ, Παλάσιος, Σικ, Χλόζεκ (62’ Βιρτς).

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Μπάγερν – Χοφενχάιμ 3-0
Φράιμπουργκ – Ουνιόν 0-0
Μάιντς – Βόλφσμπουργκ 1-1
Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 0-1
Λειψία – Άιντραχτ 0-1
Κολωνία – Χαϊντενχάιμ 1-1
13/01 19:30 Ντάρμστατ – Ντόρτμουντ
14/01 16:30 Μπόχουμ – Βέρντερ
14/01 18:30 Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ