Ο Σάντσο ξαναβρήκε το χαμόγελό του στη Βεστφαλία (pics)

Ο Σάντσο ξαναβρήκε το χαμόγελό του στη Βεστφαλία (pics)

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν σταματά να χαμογελά με την επιστροφή του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ...

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν σταματά να χαμογελά με την επιστροφή του στη Ντόρτμουντ. Ο Άγγλος επιθετικός πέρασε πολύ δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την ημέρα που αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει στην «κόκκινη» πλευρά της πόλης.

Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες, με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ όλα πήγαν εντελώς λάθος και βρέθηκε εκτός ομάδας, μέχρι και… αποκομμένος από τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία έξοδος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολλανδό τεχνικό να απαιτεί από τον Σάντσο να του απολογηθεί, κάτι που ο παίκτης από ότι φάνηκε δεν έκανε ποτέ. Για αυτό το λόγο, ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε εκεί που αγαπά και τον αγαπούν και όλα μοιάζουν πλέον ιδανικά για τον ίδιο.

Χαμογελάει καθημερινά, έχει διάθεση για ποδόσφαιρο και στην επαναφορά του στη δράση με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έφτιαξε το γκολ του Ρόις στο εύκολο πέρασμα (3-0) από την έδρα της Ντάρμσταντ.

Οι φωτογραφίες, οι πανηγυρισμοί, η χαρούμενη έκφραση στο πρόσωπό του, δείχνουν πώς με το κατάλληλο περιβάλλον γύρω σου μπορείς να αλλάξεις την ζωή και την καριέρα σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ